Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone Xr

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone Xr
Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone Xr

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone Xr

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone Xr
Video: Vijf redenen om de Apple iPhone XR (niet) te kopen 2024, April
Anonim

De iPhone Xr is een van de best verkochte iPhones van 2018 vanwege zijn hoge prestaties en relatief lage prijs. Maar is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de iPhone Xr
Alle voor- en nadelen van de iPhone Xr

Ontwerp

De fabrikant brengt deze smartphone uit in verschillende kleurvariaties, waaronder felle: rood, geel, wit, blauw, zwart, koraal. Eerdere modellen waren daarentegen erg slecht qua kleur: van de ongebruikelijke kleuren was er alleen goud.

Beeld
Beeld

De dikte van de telefoon is 8,3 mm. Daarom lijkt het een beetje dik en zwaar in de hand - het weegt 194 gram. De behuizing is erg kwetsbaar en het lijkt erop dat dit de strategie van een ontwikkelaar is om de kenmerken kunstmatig te onderschatten. Het glazen lichaam is zeer gemakkelijk te breken, zelfs van lage hoogtes. Er zit geen speciale film onder die zou voorkomen dat de fragmenten uiteenspatten, en daarom is het het beste om een hoes te dragen. Die zit natuurlijk niet bij de kit. Hierdoor vallen de felle kleuren van de behuizing niet op.

Beeld
Beeld

Het toestel behoudt de bezels, waardoor het schermoppervlak iets minder ruimte inneemt op het frontpaneel. Ook de "knal" waarop de frontcamera zit is bewaard gebleven. Het kan in de instellingen worden verwijderd, maar dan zal het weergavegebied nog meer afnemen.

Beeld
Beeld

Camera

De camera aan de voorkant heeft 7 MP en valt op geen enkele manier op in vergelijking met andere vlaggenschepen. Ze kan automatisch het hoofdonderwerp in het kader detecteren en de achtergrond vervagen, wat buitengewoon goed is. Kan video opnemen in Full HD (1080p) met 60 frames per seconde. Dit is een vrij zwak resultaat voor een smartphone van dit niveau in vergelijking met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 8.

Beeld
Beeld

Een nogal ongebruikelijke oplossing in de vorm van de hoofdcamera is om een module met één lens te maken. Het heeft 12 MP en er is ook de mogelijkheid om frames te lijmen, waardoor een grotere beelddekking ontstaat. 'S Nachts fotograferen is best goed, maar toch zijn er extra schaduwen, zijn er geen wolken of sterren zichtbaar aan de lucht. Je kunt de camera alleen vergelijken met de Samsung Galaxy S8+ smartphone, die twee jaar voor de iPhone Xr uitkwam. En toch komen foto's overdag slechter uit - dit is te begrijpen aan het kleurenpalet en het behoud van schaduwen.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

We kunnen dan ook concluderen dat de camera hier nogal matig is. U kunt films opnemen in maximale 4K-kwaliteit met 30 frames per seconde.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De iPhone Xr wordt aangedreven door een zes-core A12 Bionic-processor. Het werkgeheugen is 3GB. Interne opslag varieert van 64 GB tot 256 GB en is alleen op de Aziatische markt uitbreidbaar via microSD-kaart. Er is geen slot voor een tweede simkaart. De batterij met een capaciteit van 2940 mAh maakt het niet mogelijk om de smartphone zelfs overdag actief te gebruiken en moet worden opgeladen. Er is een snelle en draadloze oplaadmodus, maar hiervoor moet je de apparaten apart aanschaffen.

Aanbevolen: