Hoe Het Simkaartnummer Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Simkaartnummer Te Bepalen
Hoe Het Simkaartnummer Te Bepalen

Video: Hoe Het Simkaartnummer Te Bepalen

Video: Hoe Het Simkaartnummer Te Bepalen
Video: Hoe werkt Dual Sim? Twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken | Samsung & You 2024, April
Anonim

Een integraal onderdeel van GSM-mobiele telefoons is de simkaart. Het slaat alle gebruikers- en service-informatie op. Het simkaartnummer wordt vermeld in het contract voor het afsluiten van diensten met een mobiele operator bij het kopen van een telefoon. Het gebeurde dat u het nummer van de simkaart niet meer wist en het contract niet bij de hand was. Hoe vind je het simkaartnummer?

Hoe het simkaartnummer te bepalen
Hoe het simkaartnummer te bepalen

instructies:

Stap 1

De meest universele manier is om elke telefoon met nummerherkenning (mobiel of thuis) vanaf deze telefoon te bellen, en uw nummer wordt op het display weergegeven. Het blijft alleen om het te herschrijven. Schrijf het voor de betrouwbaarheid op in het geheugen van uw eigen telefoon met de notitie "Uw nummer" of "Mijn nummer".

Stap 2

Als u abonnee bent van het Megafon-netwerk, kiest u * 111 # vanaf uw mobiele telefoon. Druk op de beltoets en u komt in het servicebeheermenu. Selecteer "Onthoud tarief / nummer" en ontvang een bericht met uw telefoonnummer.

Stap 3

U kunt het nummer van de simkaart op Beeline achterhalen door * 111 # te bellen. Ga dan naar het menu "Mijn Beeline", druk op nummer 2, dan 1. Druk in de kolom "Mijn gegevens" nogmaals op nummer 2.

Stap 4

Als je een MTS-abonnee bent, stuur dan een verzoek * 123 #, en het display van je now-telefoon toont ook een nummer; of bel 0887 en druk op "Bellen".

Stap 5

Scroll door het menu van je eigen telefoon, bij sommige modellen staat er op het tabblad "Service" een kolom - "Mijn nummer". Druk op "OK" en het display toont het nummer van de geplaatste simkaart.

Stap 6

Momenteel zijn er speciale apparaten voor het uitlezen van simkaarten. Een van deze apparaten - Spy Reader - kan alle informatie lezen: laatst gekozen nummers, telefoonnummer van de abonnee, telecomoperator - en verwijderde gegevens herstellen.

Stap 7

En vergeet niet dat de specialisten van service-callcenters van operators helpen om alle probleemsituaties op elk moment op te lossen. Hun nummers staan in de regel al in het telefoonboek van de simkaart en staan ook in de serviceovereenkomst. Bel gewoon het verkorte nummer en vraag de telefoniste waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: