Hoe ICQ Op Je Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op Je Telefoon Te Installeren
Hoe ICQ Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe ICQ Op Je Telefoon Te Installeren

Video: Hoe ICQ Op Je Telefoon Te Installeren
Video: How to Install ICQ Messenger on Android & Create An Account 2024, Mei
Anonim

ICQ is een populaire instant messaging-service. Met behulp van ICQ krijgen gebruikers de mogelijkheid om elkaar gratis sms-berichten en allerlei bestanden te sturen. U kunt de service gebruiken vanaf bijna elke moderne mobiele telefoon met behulp van een speciaal clientprogramma.

Hoe installeren
Hoe installeren

Officiële ICQ-client

De officiële client van de ICQ-service kan worden gedownload in de applicatiewinkel van elk modern mobiel apparaat. Om de ICQ-client te downloaden, gaat u naar het apparaatmenu en start u de applicatiebeheerder. Als u bijvoorbeeld een Android-telefoon heeft, klikt u op het Play Market-pictogram. Als je een iPhone hebt, kun je de AppStore of de iTunes store gebruiken om naar het programma te zoeken. Om de service op Windows Phone te gebruiken, hoeft u alleen maar het Market Place-programma te bellen, dat ook beschikbaar is in het menu van de telefoon.

Voer in de zoekbalk, die zich in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster bevindt, ICQ in en klik op de knop Verzoek verzenden. Selecteer de officiële ICQ-client uit de verkregen resultaten. Klik op de knop "Installeren" en wacht tot het installatieprogramma is voltooid. Start daarna de client in het menu van het apparaat met behulp van de ICQ-snelkoppeling die op het hoofdscherm verschijnt. Om met het programma aan de slag te gaan, voert u uw UIN (of e-mail) en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de lijst met contacten en programmamogelijkheden.

Directe download

Als uw telefoon op een ander platform dan Android, iOS of Windows Phone draait, kunt u het programma ook downloaden. Ga vanuit de browser van uw mobiele telefoon naar de officiële icq.com-pagina. Om dit te doen, klikt u op de snelkoppeling "Internet" of "Browser" in het menu van uw apparaat en voert u het adres van de officiële ICQ-bron in. Klik daarna op de knop "Download" om te beginnen met het downloaden en installeren van de programmaclient. Als uw telefoon niet automatisch op de website is gedetecteerd, kunt u het model van het apparaat handmatig selecteren met behulp van de bijbehorende links op het scherm.

Alternatieve klanten

Naast het officiële ICQ-programma voor telefoons, zijn er veel alternatieve applicaties die communicatie via de service mogelijk maken. Dus voor Android is er een volledig functionele Jasmine-client die niet alleen met ICQ werkt, maar ook met vele andere services. Voor iPhone kun je de IM+ app downloaden en voor Windows Phone is er een alternatief IMTalk programma. Deze applicaties maken een volwaardige uitwisseling van berichten met ICQ-gebruikers mogelijk. U kunt bovenstaande programma's downloaden via de app store die vooraf op uw telefoon is geïnstalleerd. Voor Java-platforms is er een volledige Jimm-client en zijn verschillende aanpassingen.

Aanbevolen: