Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P30

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P30
Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P30

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P30

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Huawei P30
Video: Huawei P30 Pro и P30. Распаковка и первый взгляд! 2024, Mei
Anonim

De Huawei P30 is een door Huawei ontwikkelde smartphone en meteen gerangschikt als een van de beste mobiele camera's op de markt. Het heeft echter ook andere voordelen.

Alle voor- en nadelen van Huawei P30
Alle voor- en nadelen van Huawei P30

Ontwerp

Samen met de Huawei P30-smartphone werd er een geavanceerdere versie van uitgebracht - de Huawei P30 Pro. Qua uiterlijk zijn ze echter heel verschillend en het voordeel blijft bij de P30. Deze laatste is vooral lichter, door zijn formaat ligt hij makkelijk in de hand. De borstel wordt niet moe bij langdurig werken met het apparaat. Er zijn geen scherpe hoeken die voor onnodig ongemak zorgen en het achterpaneel barst niet bij de eerste val.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Op de achterkant is er een verloopkleurovergang, die prachtig glinstert in het licht en helderheid toevoegt aan de smartphone. Wat betreft de vingerafdruksensor, deze is hier van achteren naar voren verplaatst, dat wil zeggen dat deze nu in het scherm is geïntegreerd. Vanwege de bescherming tegen valse aanrakingen werkt het een beetje traag - je moet je vinger 2-3 seconden vasthouden.

Ondanks de aanwezigheid van de mogelijkheid om 2 simkaarten te plaatsen, ondersteunt de smartphone geen microSD-geheugenkaarten. We moeten op zoek naar een zeldzame kaart van ons eigen formaat Huawei NM (Nano Memory), of genoegen nemen met alleen het interne geheugen van de telefoon.

Beeld
Beeld

Camera

De frontcamera heeft een 32 MP lens met een diafragma van f/2.0, terwijl er geen autofocus is. Desalniettemin worden met goede detaillering, kleurweergave en scherpte foto's met een redelijk goede kwaliteit verkregen.

De applicatie "Camera" is op geen enkele manier veranderd in vergelijking met de vorige modellen van de lijn, in de instellingen kunt u veel elementen wijzigen en een van de vele modi gebruiken.

Beeld
Beeld

Het achterpaneel heeft een drievoudige lenscamera. De belangrijkste heeft 40 MP, de tweede en derde - 16 en 10 MP. Het is mogelijk om met twee lenzen afzonderlijk te fotograferen, en daar zit een groot verschil tussen. Het is modieus om het te begrijpen door het kleurenpalet. Standaard is een 10 MP-module geïnstalleerd, maar deze kan worden vervangen in de instellingen.

Beeld
Beeld

De derde module is ontworpen om meer dekking te bieden. Hij is uitgerust met autofocus en kan foto's maken in een hoek van 120 graden.

Deze camera is niet geschikt om 's nachts te fotograferen - er verschijnen extra schaduwen, er is geen focus op het hoofdelement van de foto en over het algemeen laat de kwaliteit te wensen over.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Huawei P30 wordt aangedreven door een acht-core Huawei Kirin 980 SoC gecombineerd met een Mali-G76 MP10 GPU. RAM kan variëren van 6 tot 8 GB, intern - van 64 tot 256 GB. Er is een 3,5 mm koptelefoonaansluiting. De batterijcapaciteit is 3650 mAh, er is een SuperCharge snellaadmodus. De afmetingen van de smartphone zijn 149 × 71 × 7,6 mm. De telefoon weegt 165 gram, wat erg klein is in vergelijking met andere smartphones.

Aanbevolen: