Hoe Een Kaart Op Android Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kaart Op Android Te Installeren
Hoe Een Kaart Op Android Te Installeren

Video: Hoe Een Kaart Op Android Te Installeren

Video: Hoe Een Kaart Op Android Te Installeren
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne Android-apparaten hebben ondersteuning voor GPS-navigatie. Dit betekent dat gebruikers zowel GPS-applicaties als kaarten kunnen installeren om te navigeren, lokaliseren en routebeschrijvingen te krijgen.

Hoe een kaart op Android te installeren
Hoe een kaart op Android te installeren

instructies:

Stap 1

Om kaarten te installeren, moet je ze downloaden via de Play Store of een computer. Ga naar de programma's via het menu van je apparaat of via de bijbehorende snelkoppeling op het startscherm. Zoek na het downloaden van de applicatie naar "kaarten" en selecteer het meest geschikte hulpprogramma uit de resultaten, begeleid door schermafbeeldingen, beschrijvingen en gebruikersrecensies. Een van de meest populaire kaartapplicaties zijn Google Maps, Yandex. Maps en 2GIS.

Stap 2

Nadat u het gewenste programma hebt gekozen, klikt u op de knop "Gratis" en wacht u tot de installatieprocedure is voltooid. U kunt de downloadstatus zien in het systeemvak van de bovenste Android-balk.

Stap 3

Nadat de installatie is voltooid, moet u de ingebouwde navigator inschakelen voordat u de toepassing start. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" - "Locatie" van het apparaat, waar activeer alle items die verantwoordelijk zijn voor navigatie.

Stap 4

Open de gedownloade applicatie en wacht tot uw huidige locatie is bepaald. Kaarten zijn op uw apparaat geïnstalleerd en nu kunt u alle functies van de navigator gebruiken.

Stap 5

Om navigatie vanaf een computer te installeren, zoekt en downloadt u de gewenste toepassing met een zoekopdracht op internet. Installatiebestanden voor Android-programma's hebben de extensie.apk.

Stap 6

Schakel een instelling in het apparaatmenu in waarmee u vanaf uw computer kunt installeren. Ga hiervoor naar het gedeelte "Instellingen" - "Beveiliging" en vink het vakje naast het item "Onbekende bronnen" aan.

Stap 7

Verbind uw apparaat met uw computer in de modus voor verwisselbare schijf met behulp van een USB-kabel. Verplaats de gedownloade applicatie naar een aparte map op het bestandssysteem van uw apparaat.

Stap 8

Open de gedownloade applicatie in Android met behulp van de bestandsbeheerder. U kunt een dergelijk programma installeren met behulp van de Play Store door "Bestandsbeheer" in te voeren in de zoekopdracht. Een van de meest populaire hulpprogramma's zijn ES Explorer en Explorer +.

Aanbevolen: