Hoe De Locatie Van Een Abonnee Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van Een Abonnee Te Bepalen
Hoe De Locatie Van Een Abonnee Te Bepalen

Video: Hoe De Locatie Van Een Abonnee Te Bepalen

Video: Hoe De Locatie Van Een Abonnee Te Bepalen
Video: How to know from which country your YOUTUBE subscribers are? 2024, April
Anonim

In moderne tijden zijn er universele systemen om de locatie van een persoon te bepalen. Veel ervan zijn echter materieel van aard, dat wil zeggen dat ze weinig geld nodig hebben. Maar er is een methode om de abonnee te berekenen, die erg populair en betrouwbaar is geworden. Dit is vooral belangrijk voor ouders die zich zorgen maken over hun kinderen.

Hoe de locatie van een abonnee te bepalen
Hoe de locatie van een abonnee te bepalen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Gebruik uw mobiele telefoon om uw serviceprovider te bellen. Meestal is zijn nummer het allereerste in de lijst met contacten in het telefoonboek en wordt het "Abonneeservice" genoemd.

Stap 2

Als de service een bepaalde volgorde van acties heeft die het antwoordapparaat moet uitvoeren, volg dan de instructies. Soms komt het voor dat de telefoniste u zelf antwoordt en u vraagt het nummer aan te geven van de abonnee waarvan u de locatie wilt weten.

Stap 3

Nadat u het nummer van de gewenste abonnee hebt opgegeven, wacht u even terwijl de operator de databases doorzoekt. Als de abonnee zich in een open gebied bevindt, kost de procedure vaak minder tijd. Grote huizen blokkeren de geluidsgolven en moeten dus langer wachten op resultaten.

Stap 4

Wanneer de operator de geschatte locatie meldt, onthoud dan het hoofdobject als resultaat van de zoekopdracht, aangezien de verkregen gegevens niet de instelling aangeven waarin de abonnee zich bevindt, maar naar een deel van het terrein.

Aanbevolen: