Hoe Lees Je Pdf-bestanden Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Lees Je Pdf-bestanden Op Je Telefoon
Hoe Lees Je Pdf-bestanden Op Je Telefoon

Video: Hoe Lees Je Pdf-bestanden Op Je Telefoon

Video: Hoe Lees Je Pdf-bestanden Op Je Telefoon
Video: How To Open or View PDF Files on Android Phones? 2024, April
Anonim

PDF-bestanden zijn documenten in een speciaal formaat. Ze worden actief gebruikt op internet en stellen gebruikers door hun compacte formaat in staat om gemakkelijk informatie over de hele wereld uit te wisselen. Adobe Systems produceert ook speciale toepassingen voor het lezen van documenten op mobiele telefoons.

Hoe lees je pdf-bestanden op je telefoon
Hoe lees je pdf-bestanden op je telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar get.adobe.com en volg de link Andere versies. Selecteer het tabblad Mobiel onder de kop Besturingssysteem kiezen en druk op de knop Doorgaan.

Stap 2

Klik op het pictogram van het merk van uw mobiele telefoon onder de kop Kies uw apparaat. Klik op Adobe Reader LE 2.5 onderaan het scherm om de juiste app voor uw mobiele apparaat te selecteren. Als het bericht "Dit product is niet beschikbaar voor het geselecteerde apparaat of platform" verschijnt, ondersteunt uw model mobiele telefoon Adobe Reader niet.

Stap 3

Klik op de knop Nu kopen om Adobe Reader LE 2.5 te kopen of klik op Get Free om de gratis versie van Adobe Reader te proberen voordat u deze aanschaft. Als je de proefversie hebt gekozen, voer dan je naam en e-mailadres in op het proefscherm. Klik op de knop Informatie verzenden. Klik vervolgens op Download hier bestand om de gratis software te downloaden. Sla het bestand op het bureaublad van uw computer op.

Stap 4

Sluit uw mobiele telefoon aan op uw computer met behulp van een speciale kabel die bij het pakket wordt geleverd. Open de inhoud van het interne geheugen van uw apparaat en stuur het resulterende bestand van het bureaublad naar de telefoon. Volg de instructies van uw apparaat om de software correct te installeren. Wacht tot het installatieproces is voltooid, probeer het uit te voeren. Zorg ervoor dat de PDF-documenten worden gelezen zoals verwacht en dat er geen problemen zijn met lettertypen en paginaweergave.

Stap 5

Selecteer het tabblad Registratie als u besluit de volledige versie van het programma te kopen. U wordt doorgestuurd naar een webpagina waar u uw creditcard- of bankpasgegevens moet opgeven en de aankoop van de applicatie moet voltooien. Hierdoor kunt u niet alleen grotere documenten bekijken, maar ook bewerken.

Aanbevolen: