Hoe Lees Je Een .pdf Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Lees Je Een .pdf Op Je Telefoon
Hoe Lees Je Een .pdf Op Je Telefoon

Video: Hoe Lees Je Een .pdf Op Je Telefoon

Video: Hoe Lees Je Een .pdf Op Je Telefoon
Video: How To Open or View PDF Files on Android Phones? 2024, April
Anonim

Het pdf-formaat is een van de meest voorkomende leesbare documentformaten. Als u zo'n document op uw telefoon moet lezen, gebruikt u een eenvoudige reeks handelingen.

Hoe lees je een.pdf op je telefoon
Hoe lees je een.pdf op je telefoon

instructies:

Stap 1

Controleer allereerst uw telefoon op ondersteuning van dit formaat. De meeste smartphones en communicators hebben een pdf-leesfunctie. Controleer de technische specificatie van uw apparaat, en zo ja, download het bestand naar uw telefoon. U kunt hiervoor gebruikmaken van synchronisatie via een datakabel, IrDA of Bluetooth-verbinding. Als geen van deze methoden bij u past, gebruik dan gratis wap-wisselaars. Upload het bestand vanaf uw computer naar de wisselaar en download het vervolgens met uw mobiele telefoon.

Stap 2

Als uw telefoon geen pdf kan lezen, moet u deze converteren naar wotd- of txt-indeling. Gebruik hiervoor ABBYY Fine Reader. Start de applicatie, klik vervolgens op de knop "Bestand" en selecteer "Open pdf / afbeelding" in het vervolgkeuzemenu. Verplaats het bestand dat naar de telefoon moet worden verzonden, selecteer het en download het voor herkenning. Selecteer de taal van het document - dit zorgt voor een nauwkeuriger proces. Sla na voltooiing van de herkenning de resultaten op in een Word-document, kopieer vervolgens de tekst en sla deze op in Kladblok.

Stap 3

Om de ontvangen tekst op uw telefoon te lezen, kunt u deze op uw computer converteren of op uw mobiel lezen met een speciaal programma dat op uw telefoon is geïnstalleerd. In dit geval moet u een mobiele applicatie downloaden en in het geheugen laden, waarmee u tekstbestanden kunt openen.

Stap 4

Als u besluit een toepassing op een computer te maken, heeft u een programma nodig om tekstbestanden naar jar te converteren, of naar java-toepassingen die u op uw telefoon kunt uitvoeren. Een van de meer populaire programma's is TequilaCat Book Reader. Download en installeer deze applicatie en voeg vervolgens de tekst toe om het boek te maken. Kies een lettertype, achtergrond en andere opties. Nadat de toepassing is gemaakt, verzendt u deze naar het telefoongeheugen met behulp van een van de methoden die in de eerste stap zijn beschreven.

Aanbevolen: