Hoe Lees Ik Boeken Van "iPod"

Inhoudsopgave:

Hoe Lees Ik Boeken Van "iPod"
Hoe Lees Ik Boeken Van "iPod"

Video: Hoe Lees Ik Boeken Van "iPod"

Video: Hoe Lees Ik Boeken Van
Video: History of the iPod Classic 2024, Mei
Anonim

Vanwege het formaat heeft niet iedereen de mogelijkheid om een boek bij zich te hebben om te lezen. Velen van ons zijn er echter aan gewend om altijd een speler bij ons te hebben, zoals een iPod. Er is een mogelijkheid om het niet alleen te gebruiken om naar muziek te luisteren, maar ook om te lezen.

Boeken lezen met
Boeken lezen met

instructies:

Stap 1

Boeken lezen vanaf de iPod is mogelijk met behulp van de notitiefunctie. Activeer ze in je speler. Open hiervoor de iPod-instellingen, selecteer het "Hoofdmenu" en vervolgens "Opmerkingen". Houd er rekening mee dat de speler alleen kan werken met bestanden in het.txt-formaat, die Unicode-gecodeerd zijn en niet groter dan 4 kb.

Stap 2

Bereid tekstbestanden voor op opname. Open hiervoor het benodigde boek in.txt-formaat met behulp van het standaard systeemprogramma "Notepad". Selecteer vervolgens "Bestand" -> "Opslaan als", geef de gewenste bestandsnaam op, klik vervolgens op het vervolgkeuzemenu naast het opschrift "Codering" en selecteer "Unicode". Klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

Sluit uw iPod met een USB-kabel aan op uw computer. Sluit hiervoor het ene uiteinde aan op de speler en het andere op de connector op de systeemeenheid van de computer. Nadat u uw apparaat hebt geïdentificeerd met behulp van uw besturingssysteemverkenner, opent u de spelermap en navigeert u naar de Notes-map. Kopieer het voorbereide.txt-bestand met Unicode-codering erin.

Stap 4

De beperking van de bestandsgrootte van 4K kan enig ongemak veroorzaken. U kunt dit probleem oplossen met het gratis programma WordPod. Download het van de officiële site van de ontwikkelaar https://wordpod.sourceforge.net/, installeer en voer het uit.

Stap 5

Klik op de knop Toevoegen op de werkbalk en selecteer in het venster dat verschijnt een boek in.txt-indeling met Unicode-codering. Klik op het vervolgkeuzemenu naast Codering en selecteer UTF-8 in de lijst. Klik op OK en specificeer indien nodig in het volgende venster de auteur, titel, genre, enz.

Stap 6

Daarna verschijnt het toegevoegde boek in de programmalijst, vink het vakje ernaast aan. Sluit uw iPod aan op uw computer, klik op de Sync-knop aan de rechterkant van de programmawerkbalk. Na synchronisatie verschijnt het geselecteerde boek in het notitiegedeelte van de speler.

Aanbevolen: