Hoe Het Antennesignaal Te Versterken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Antennesignaal Te Versterken?
Hoe Het Antennesignaal Te Versterken?

Video: Hoe Het Antennesignaal Te Versterken?

Video: Hoe Het Antennesignaal Te Versterken?
Video: Wifi-ontvangst verbeteren in huis (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

De kwaliteit en het bereik van de communicatie hangt af van de parameters van de antenne en de juistheid van de installatie. Het kan zowel in de richting van toenemen tot het maximaal haalbare als in de richting van een vertienvoudiging veranderen. Zelfs de duurste antenne zal niet alle toegewezen taken oplossen als deze verkeerd is geconfigureerd.

Hoe het antennesignaal te versterken?
Hoe het antennesignaal te versterken?

instructies:

Stap 1

Controleer voordat u het antennesignaal eerst probeert te versterken of de installatie en afstemming correct zijn. Stel de antenne-instellingen in op het frequentiebereik dat nodig is om een bepaald signaal te ontvangen.

Stap 2

Ga dan verder met het werken aan signaalversterking. Wanneer u een zwak signaal ontvangt, moet u het naar het vereiste niveau "zwaaien", waarop de ontvanger goed genoeg zou werken.

Stap 3

De makkelijkste optie is om dit met een versterker te doen. Bevestig gewoon extra metaal aan het dak van de antenne en u kunt een toename van het signaal waarnemen. Maar dit werkt als de afstand tot het basisstation niet te groot is.

Stap 4

Als deze afstand aanzienlijk is, moet u een speciale versterker aanschaffen. Het moet een laag geluidsniveau hebben om het gewenste resultaat te krijgen. Hoewel in de meeste gevallen alleen een conventionele antenne voldoende is, die het signaal kan trainen.

Stap 5

De kwaliteit van het materiaal waaruit de antenne is gemaakt, bepaalt ook het vermogen om het signaal te versterken. Koop geen goedkope constructie die bij de eerste windvlaag kan breken of buigen. Vergeet niet dat de antenne de klok rond buiten staat en bij elk weer wordt blootgesteld aan alle natuurlijke fenomenen. Kies er daarom een die sterk, licht, stevig bevestigd is en bestand is tegen verschillende belastingen.

Stap 6

Het is beter om de signaalversterking die bij de antenne wordt ontvangen te behouden, een hoogwaardige kabel en antenne-adapter zal helpen. Inderdaad, met een zwakke kabel of adapter zal het signaal dat bij de antenne wordt ontvangen, beginnen te verzwakken naarmate het naar voren beweegt.

Stap 7

Een andere manier om het signaal te versterken is door de antenne hoog genoeg te zetten. Zeker als je ver van het basisstation bent. Hoe hoger je de antenne plaatst, hoe meer effect je krijgt. bovenaan kun je een signaal met een veel hoger vermogen opvangen. Met deze methode zul je natuurlijk veel moeten uitgeven aan een extra kabel en bepaalde verliezen niet vermijden wanneer het signaal er doorheen gaat.

Stap 8

Elke methode heeft bepaalde voor- en nadelen, dus denk goed na en beslis welke optie voor jou het meest geschikt is.

Aanbevolen: