Hoe Het Signaal Voor De MTS-modem Te Versterken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Signaal Voor De MTS-modem Te Versterken?
Hoe Het Signaal Voor De MTS-modem Te Versterken?

Video: Hoe Het Signaal Voor De MTS-modem Te Versterken?

Video: Hoe Het Signaal Voor De MTS-modem Te Versterken?
Video: Как улучшить скорость USB модема 2024, April
Anonim

Ondanks het gemak en de veelzijdigheid van USB-modems, blijven de nadelen van draadloze communicatie hetzelfde: een daling van het signaalniveau komt soms zelfs in grote steden voor, om nog maar te zwijgen van gebieden waar er veel minder torens zijn.

Hoe het signaal voor de MTS-modem te versterken?
Hoe het signaal voor de MTS-modem te versterken?

instructies:

Stap 1

Controleer of iets het modemsignaal blokkeert. Het is goed mogelijk dat de kwaliteit van de verbinding verslechtert doordat de modem bijvoorbeeld in een computerkast bij een muur staat. Gebruik in dit geval de USB-connectoren op het voorpaneel van de systeemeenheid, als deze worden geleverd door het model van de computerbehuizing, of koop een speciale verlengkabel en installeer de modem op een plaats waar het signaal beter wordt ontvangen.

Stap 2

Als u een laptop of netbook gebruikt, zorg er dan voor dat het signaal niet wordt belemmerd door andere objecten of uw hand. Wanneer u tegelijkertijd een draadloze muis of Bluetooth-verbinding in uw computer met de modem gebruikt, zorg er dan voor dat signalen elkaar niet storen. Plaats deze apparaten, indien mogelijk voor uw computermodel, in poorten aan weerszijden van het chassis. Hetzelfde geldt voor een computer met meerdere actieve draadloze apparaatverbindingen tegelijk.

Stap 3

Als u niet thuis bent en het signaal dat wordt ontvangen door de USB-modem is slechter geworden, verander dan uw locatie zodat de kwaliteit van de communicatie beter wordt (meestal dichter bij de MTS-torens). Ook zal de signaalkwaliteit slecht zijn bij gebruik van een USB-modem in kelders en sterk geïsoleerde kamers.

Stap 4

Controleer of de snelheidsdaling een storing van uw modem is. Als uw telefoon een 3G-functie heeft, controleer dan de MTS-signaalsterkte op uw locatie. Controleer ook of de lage snelheid van het laden van webpagina's het gevolg is van een trage browserwerking door een andere browser te openen en kijk of de snelheid verandert.

Stap 5

Controleer de belasting van systeembronnen in de taakbeheerder, het is mogelijk dat internetproblemen worden veroorzaakt door een gebrek aan RAM of processorfrequentie om de nodige bewerkingen uit te voeren.

Aanbevolen: