Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Megafon
Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Megafon

Video: Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Megafon

Video: Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Het Ene Nummer Naar Het Andere Op Megafon
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Mei
Anonim

Als er geen mogelijkheid is om elkaar te bellen, kunnen mobiele gebruikers op Megafon geld van het ene naar het andere nummer overboeken. Gebruik hiervoor een van de speciale opdrachten, waarbij u de regels van de operator in acht neemt.

U kunt geld overboeken van het ene nummer naar het andere op Megafon
U kunt geld overboeken van het ene nummer naar het andere op Megafon

instructies:

Stap 1

Gebruik de "Mobile Transfer"-service om geld over te boeken van het ene nummer naar het andere op Megafon. Kies hiervoor het commando * 133 * (overboekingsbedrag) * (abonneenummer) # vanaf het numerieke toetsenbord. U kunt een forfaitair bedrag van 10 tot 300 roebel sturen. Voor elke overdracht van een bedrag van 10 tot 49 roebel wordt een commissie van 5 roebel in rekening gebracht en van 50 tot 300 roebel - 8 roebel. Tegelijkertijd kunnen de kosten van de service verschillen, afhankelijk van de regio van de abonnee.

Stap 2

Wacht op een automatisch bevestigingsbericht van de telefoniste, die binnen enkele minuten op je nummer zou moeten aankomen. SMS bevat een speciale code die onmiddellijk met het numerieke toetsenbord moet worden gekozen. Anders wordt de overdracht van Megafon naar Megafon niet gestart. Vergeet niet dat deze operatie niet meer dan drie keer per dag of tien keer per maand kan worden uitgevoerd. Bovendien moet na de overdracht ten minste 50 roebel op de balans blijven staan.

Stap 3

Als uw tarief geen bijbehorende service heeft en u kunt op Megafon geen geld van het ene naar het andere nummer overboeken, activeer dan zelf de optie door een gratis sms-bericht te sturen met het nummer 1 naar 3311. U kunt ook Mobile Transfer verbinden via de contactcenter… Bel 0500 en wacht tot de telefoniste opneemt, of voer zelf de activering uit volgens de instructies van de autoinformer. De derde manier is om uw persoonlijke account op de website van de exploitant te gebruiken.

Stap 4

U kunt op de hoogte blijven van het saldo van uw familie en vrienden om hen tijdig te helpen door geld over te maken naar andere Megafon-nummers. De dienst "Saldo van dierbaren" helpt u hierbij. Om verbinding te maken, kiest u het commando * 755 #. U bevindt zich in het systeemmenu, waar u naar het item voor het toevoegen van nummers moet gaan. Voer het gewenste nummer in om de bewerking te voltooien.

Stap 5

Kies het commando * 755 # (abonneenummer) # vanaf de telefoon om zijn saldo te controleren. Daarna ontvangt de opgegeven abonnee een melding waarop hij een positief antwoord moet geven voor de succesvolle activering van deze optie. De service is beschikbaar voor gebruikers van alle tarieven van de Megafon-operator en is gratis.

Aanbevolen: