Hoe Het Nummer In Het Federale Formaat Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer In Het Federale Formaat Te Achterhalen?
Hoe Het Nummer In Het Federale Formaat Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer In Het Federale Formaat Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer In Het Federale Formaat Te Achterhalen?
Video: Зачем тесту нужны 🍚 обминки 🤷‍♂️? {ЭКСПЕРИМЕНТ + РЕЦЕПТ} 2024, April
Anonim

Een federaal nummer verschilt van een lokaal nummer doordat u het niet alleen vanuit uw stad of regio kunt bellen, maar ook vanuit de hele wereld. Het bevat de landcode, de operator en het telefoonnummer zelf. Het federale nummer is handig voor degenen die vaak interlokale of internationale telefooncommunicatie gebruiken.

Hoe het nummer in het federale formaat te achterhalen?
Hoe het nummer in het federale formaat te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Het volledige nummer in het federale formaat omvat de landcode (meestal 1 cijfer, in het geval van Rusland is dit +7), de stads- of mobiele operatorcode (3 of 4 cijfers) en het telefoonnummer van de abonnee (6-7 cijfers).). Als u een mobiele telefoon heeft, kent u deze waarschijnlijk in het federale formaat, aangezien de meeste nummers op deze manier aan abonnees worden verstrekt.

Stap 2

Het is heel gemakkelijk om het federale huistelefoonnummer te vinden. Ontdek uw netnummer en voeg het toe aan uw eigen telefoonnummer thuis opgenomen in federaal formaat.

Stap 3

Als u een directe mobiele telefoon heeft, dat wil zeggen een telefoon met hetzelfde aantal cijfers als vaste nummers, kan deze ook in federaal formaat worden weergegeven. U moet het netnummer en de landcode op dezelfde manier toevoegen alsof het een eenvoudig stadsnummer is.

Stap 4

U kunt ook contact opnemen met de ondersteuning van uw telefoonmaatschappij om de "lange" versie van uw nummer te achterhalen. Het hangt af van de mobiele operator of u een eenvoudig voorvoegsel gebruikt om het nummer aan het federale nummer toe te voegen, of dat u een heel ander nummer moet onthouden. Een prefix werkt bijvoorbeeld voor directe MTS-nummers, maar voor Tele2 is de korte versie van een direct nummer vaak compleet anders dan het federale. Het feit is dat een rechtstreeks mobiel nummer bellen via een langeafstandsverbinding, als u de stadscode gebruikt als aanvulling op de federale stadscode, prima werkt, maar er kunnen problemen optreden met sms-bezorging - ze komen alleen voor de lange versie van het door de exploitant verstrekte nummer.

Aanbevolen: