Hoe Games Te Installeren Op Fly E135

Inhoudsopgave:

Hoe Games Te Installeren Op Fly E135
Hoe Games Te Installeren Op Fly E135

Video: Hoe Games Te Installeren Op Fly E135

Video: Hoe Games Te Installeren Op Fly E135
Video: Evocreo #2/How to fly Games 2024, Mei
Anonim

De installatie van de meeste games op een Fly E135 mobiele telefoon wordt uitgevoerd met behulp van het gespecialiseerde hulpprogramma Fly ExpressConnect en is eenvoudig. Sommige Java-games kunnen alleen worden geïnstalleerd met behulp van de Muui Meta-tool.

Hoe games te installeren op Fly E135
Hoe games te installeren op Fly E135

Noodzakelijk

  • - Fly ExpressConnect;
  • - Maui Meta.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het gespecialiseerde hulpprogramma Fly ExpressConnect op uw computer, waarmee u uw Fly E135 kunt synchroniseren met uw computer. Sluit uw telefoon aan op een pc met behulp van een speciale USB-kabel die is meegeleverd in het pakket en start het Fly ExpressConnect-programma. Er zijn geen verdere verbindingsacties van de kant van de gebruiker nodig - de applicatie werkt in de automatische modus.

Stap 2

Synchroniseer uw mobiele apparaat om de geselecteerde applicaties te installeren. Houd er rekening mee dat u op deze manier instant messaging-clients en sociale netwerktoepassingen installeert. Het is ook mogelijk om de mobiele browser Opera Mini te installeren.

Stap 3

Om Java-games te installeren, moet u de Maui Meta-systeemtool op uw computer downloaden en installeren, die gratis op internet wordt verspreid. Deze ontwikkelaarstool is ontworpen om allerlei soorten bewerkingen uit te voeren met een mobiel apparaat. Start de applicatie en specificeer de gebruikte COM-poort in het hoofdvenster. Gebruik de optie Opnieuw verbinden.

Stap 4

Schakel uw Fly E135 uit door tegelijkertijd de belknop ingedrukt te houden en het apparaat op de computer aan te sluiten. Laat de belknop los die u eerder hebt ingedrukt en ga naar het dialoogvenster FAT Editor. Specificeer de regel met de waarde "Drive D: " in het rechtergedeelte van het editorvenster en gebruik de knop Maplijst ophalen.

Stap 5

Voer het commando D: / @ Java in en klik op de knop Bestandslijst ophalen. Selecteer alle bestanden en gebruik de opdracht FAT-bestand verwijderen. Sluit het geopende Maui Meta-toepassingsvenster en klik op de knop Verbinding verbreken. Koppel uw mobiele apparaat los van uw computer en verwijder de batterij. Plaats de batterij terug en schakel de telefoon in. Standaardtoepassingen worden automatisch geïnstalleerd en software van derden moet opnieuw worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: