Hoe Games Op Mobiel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Op Mobiel Te Installeren
Hoe Games Op Mobiel Te Installeren

Video: Hoe Games Op Mobiel Te Installeren

Video: Hoe Games Op Mobiel Te Installeren
Video: How To Download & Install Games Apk + Data/Obb/Cache Files- No Root/No PC 2017 Method 2024, Mei
Anonim

Als je je mobiele telefoon levendiger en aantrekkelijker wilt maken, kun je er verschillende spellen in installeren. Tegenwoordig zijn er veel gratis applicaties op internet die de vrije tijd van bezitters van mobiele telefoons zullen opfleuren.

Hoe games op mobiel te installeren
Hoe games op mobiel te installeren

Noodzakelijk

Computer, mobiele telefoon, internettoegang, USB-kabel

instructies:

Stap 1

Zoek eerst op internet die games die geschikt zijn voor uw telefoonmodel. Dit kan worden gedaan door een overeenkomstig verzoek in elke zoekservice. Zodra je de games hebt gevonden die je leuk vindt, download je de applicaties die je het leukst vindt naar je computer. Zodra het downloaden van de mobiele games is voltooid, kun je ze op je telefoon installeren.

Stap 2

Software installeren voor het overzetten van gegevens naar uw telefoon. Bij het kopen van een mobiele telefoon is het je waarschijnlijk opgevallen dat er een USB-kabel en een onbegrijpelijke schijf in het pakket zaten. Dit zijn degenen die je nu nodig hebt. Plaats de schijf in uw computer en installeer de software erop. Nadat de telefoonsoftware op uw computer is geïnstalleerd, start u uw systeem opnieuw op vanuit het menu Start en gaat u verder met de volgende stap.

Stap 3

Sluit eerst de kabel aan op een USB-poort van uw computer en steek vervolgens het andere uiteinde in de aansluiting op uw telefoon. U moet dit allemaal doen terwijl u het programma uitvoert dat u eerder hebt geïnstalleerd. Het systeem heeft enige tijd nodig om de telefoon te herkennen, zodra het apparaat wordt herkend, kun je de eerder gedownloade game-installatieprogramma's naar de telefoon overbrengen.

Stap 4

Nadat de installatieprogramma's naar uw telefoon zijn overgebracht, volstaat het om ze te openen om de game te installeren. De game wordt in de automatische modus in de juiste sectie geïnstalleerd.

Aanbevolen: