Hoe Games Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren
Hoe Games Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Games Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Games Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren
Video: How To Download & Install Games Apk + Data/Obb/Cache Files- No Root/No PC 2017 Method 2024, Mei
Anonim

Een moderne mobiele telefoon is een universeel en multifunctioneel ding. Het stelt de eigenaar in staat om te bellen, foto's te maken, online te gaan en computerspelletjes te spelen. De games die door de fabrikant op de telefoon zijn geïnstalleerd, raken echter snel verveeld en er is een wens om nieuw speelgoed naar de mobiele telefoon te downloaden dat de uren van vrije tijd kan diversifiëren.

Hoe games op een mobiele telefoon te installeren
Hoe games op een mobiele telefoon te installeren

Noodzakelijk

  • - een mobiele telefoon die Java-toepassingen ondersteunt, dat wil zeggen bestanden met de extensies.jad en.jar;
  • - een personal computer met een besturingssysteem Windows XP of Windows Vista;
  • - USB-kabel of bluetooth om te downloaden naar zowel telefoon als computer.

instructies:

Stap 1

Start om te beginnen de applicatie die geschikt is voor uw mobiele telefoon. Het kan Java zijn - een applicatie voor eenvoudige telefoons, of Symbian - bedoeld voor telefoons op basis van het Symbian-platform. Dit platform ondersteunt bestanden met de.sis-extensie en is bijvoorbeeld te vinden in Nokia-smartphones. Installeer bij het starten van de toepassing beide bestanden (.jad en.jar) op uw telefoon, aangezien de afwezigheid van een ervan kan leiden tot het annuleren van de programmastart.

Stap 2

Selecteer vervolgens de gewenste game en stuur de bestanden naar je telefoon. Installeer hiervoor de telefoonsoftware op uw pc en start deze. Raadpleeg de bijgevoegde instructies voor de juiste installatie. Gebruik bij het verzenden van bestanden een extra programma dat meestal bij de telefoon wordt geleverd en dat een bepaalde set mappen vertegenwoordigt. Sleep het bestand naar een van deze mappen.

Stap 3

Verstuur bestanden via een USB-kabel of Bluetooth. De bestandsoverdrachtsnelheid bij de laatste optie is iets lager dan bij overdracht via de kabel, maar je hoeft de telefoon niet constant in de buurt van de computer te houden, aangezien Bluetooth binnen een straal van 10 tot 100 meter werkt. Als de computer de telefoon niet ziet in de lijst met Bluetooth-apparaten, zorg er dan voor dat het item "Zichtbaar voor andere apparaten" is aangevinkt in de telefooninstellingen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat op een gewone telefoon de Java-applicatie niet hoeft te worden geïnstalleerd, omdat deze automatisch in het telefoonmenu verschijnt. Open op de Symbian-smartphone de berichtenmap, namelijk "Inbox", en start de installatie van de applicatie zelf, waarbij u het laatste bericht opent. Na deze bewerking wordt de applicatie geïnstalleerd.

Aanbevolen: