Hoe Te Betalen Voor Telefoondiensten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Telefoondiensten
Hoe Te Betalen Voor Telefoondiensten

Video: Hoe Te Betalen Voor Telefoondiensten

Video: Hoe Te Betalen Voor Telefoondiensten
Video: Mobiel Betalen activeren voor Android | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, April
Anonim

Er zijn veel manieren om te betalen voor mobiele diensten. Het is logisch om een of meer voorkeuren voor jezelf te kiezen, op basis van overwegingen van gemak en zuinigheid.

Hoe te betalen voor telefoondiensten
Hoe te betalen voor telefoondiensten

Noodzakelijk

  • - contant geld;
  • - ofwel een bankkaart;
  • - ofwel een elektronische portemonnee.

instructies:

Stap 1

Wanneer je een nieuwe simkaart koopt, gaat in de regel een deel van de betaling daarvoor naar je rekening. U betaalt dus al voor telefoondiensten wanneer u verbinding maakt met een mobiele provider.

Stap 2

Telefonische communicatie kan je betalen bij de servicekantoren van je gsm-operator. De kantoormedewerker neemt het geld van je aan en stort het op het door jou genoemde telefoonnummer. Dit is de meest betrouwbare en voordelige betaalmethode - er wordt geen commissie in rekening gebracht.

Stap 3

Betaal voor mobiele communicatie in tal van computerhardwarewinkels en mobiele telefoonwinkels. Vraag naar de hoogte van de commissie - het kan 3-5% zijn, of het kan nul zijn. Meestal is er een minimale betaling, bijvoorbeeld 100 roebel, minder dan welke betaling niet van u wordt geaccepteerd.

Stap 4

Betaalkaarten worden verkocht in mobiele winkels en postkantoren. Deze kaarten hebben verschillende denominaties en zijn ontworpen om een mobiele telefoonrekening van een bepaalde operator op te waarderen. Deze methode is handig omdat het geld onmiddellijk wordt ontvangen, de kaart kan worden geactiveerd in roaming of als cadeau kan worden gegeven. Maar de kaart kost altijd meer dan de nominale waarde, dus dit is een slechte manier om geld te besparen. Onthoud dat kaarten een activeringsperiode hebben - gebruik ze op tijd.

Stap 5

Het is handig om geld op uw nummer te storten in elektronische betaalautomaten die zich in verschillende winkels, supermarkten en zelfs op straat bevinden. Terminals rekenen soms een behoorlijk hoge commissie (gemiddeld 3-10%), dus lees de algemene voorwaarden voordat u een storting doet.

Stap 6

Als u een van de elektronische betalingssystemen zoals Webmoney, RBK. Money, Yandex. Money gebruikt, kunt u uw mobiele telefoonaccount rechtstreeks vanuit uw huis of kantoor opwaarderen. Het is alleen de moeite waard om dit te doen als u al geld op uw e-wallet heeft staan, anders moet u nog steeds commissie betalen voor het storten van geld in de portemonnee. ", Klik op de geladen pagina op de link "Mobiele communicatie". U ziet een lijst met mobiele operators. Volg dan de instructies. Het systeem vraagt een kleine commissie voor het overmaken van geld.

Stap 7

Als u een bankkaart heeft, kunt u hiermee uw mobiele rekening aanvullen. U kunt het beste een "native" geldautomaat gebruiken. Voer de kaart in, selecteer het item "Betalingen", selecteer de betaling voor de mobiele telefoon, voer het nummer en het bedrag in. Ontvang een cheque. Als u een bankautomaat van een derde partij gebruikt, worden er kosten in rekening gebracht voor de betaling.

Stap 8

In supermarkten kunt u vaak betalen voor mobiele communicatie door uw aankopen aan de kassa te betalen. Bewaar uw kwitantie als het geld niet meteen is aangekomen.

Aanbevolen: