Hoe SMS Op Je Telefoon Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Op Je Telefoon Te Herstellen
Hoe SMS Op Je Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe SMS Op Je Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe SMS Op Je Telefoon Te Herstellen
Video: Hoe verwijderde bestanden op een Android-telefoon te herstellen? Heb gewoon deze app 2024, April
Anonim

Heel vaak doet zich een situatie voor waarin een gebruiker van een mobiele telefoon per ongeluk een of meer belangrijke berichten verwijdert. In dergelijke gevallen moet u proberen om sms op uw telefoon te herstellen met behulp van een van de verschillende beschikbare methoden.

Probeer sms op je telefoon te herstellen
Probeer sms op je telefoon te herstellen

instructies:

Stap 1

U kunt sms-berichten op uw telefoon herstellen als u ze per ongeluk ter plaatse hebt verwijderd. Op sommige apparaten, naast de Inbox, Outbox, etc. er is een sectie "Verwijderd", waar verwijderde sms-berichten tijdelijk worden opgeslagen. Van hieruit kunt u ze terugsturen naar uw Postvak IN of gewoon de gewenste informatie kopiëren. Kijk ook in de map Concepten. Mogelijk vindt u hier ook enkele of alle opgeslagen berichten.

Stap 2

Probeer verwijderde berichten op uw telefoon te herstellen door de functie "Sms downloaden van simkaart" te selecteren in de parameters van uw apparaat. Als het actief was op het moment dat de benodigde informatie per ongeluk werd verwijderd, kunt u deze gegevens eenvoudig terugkrijgen. Schakel het anders in, zodat u ze in de toekomst kunt herstellen als u uw berichten kwijtraakt. Als de telefoon gegevens op een simkaart opslaat, maar niet de functie heeft om deze te herstellen, koop dan een kaartlezer en sluit deze aan op een pc. Steek de datasimkaart in de kaartlezer. Nu in het menu "Deze computer" ziet u het als een verwisselbaar opslagmedium van waaruit u uw berichten kunt kopiëren.

Stap 3

U kunt verwijderde sms-berichten ook herstellen met speciale software voor uw telefoon, die is ontworpen om de gegevens te synchroniseren met een pc (bijvoorbeeld iTunes, PC Suite, enz.). Als je een dergelijke applicatie eerder hebt gebruikt, kan deze een back-up maken - sla de huidige staat van je telefoon op. Sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer en gebruik deze software om de gegevens terug te zetten naar de vorige staat, zodat u verloren sms-berichten kunt terugkrijgen.

Aanbevolen: