Hoe Te Herstellen Van ICloud

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herstellen Van ICloud
Hoe Te Herstellen Van ICloud

Video: Hoe Te Herstellen Van ICloud

Video: Hoe Te Herstellen Van ICloud
Video: How To Restore iPhone From An iCloud Backup - Full Tutorial 2024, April
Anonim

iCloud is een handige cloudtechnologie van Apple, waarin alle informatie van het apparaat van deze fabrikant automatisch wordt gesynchroniseerd. Dit is erg handig bij het overbrengen van informatie van het ene apparaat naar het andere. Om dit te doen, volstaat het om bestanden correct van iCloud te herstellen.

Hoe te herstellen van iCloud
Hoe te herstellen van iCloud

instructies:

Stap 1

Update de software van uw Apple-apparaat. Selecteer hiervoor "Instellingen" op het startscherm. Ga in het menu dat wordt geopend naar het item "Algemeen" en klik op "Software-update". Deze bewerking kan lang duren, maar het zorgt ervoor dat u een iCloud-back-up kunt herstellen die voor een ander apparaat is gemaakt.

Stap 2

Controleer welke van de meest recente exemplaren in de cloud is opgeslagen en momenteel beschikbaar is voor herstel. Ga opnieuw naar "Instellingen". Klik op het iCloud-menu-item. Zoek "Opslag en kopieën" in de vervolgkeuzelijst. In dit gedeelte vindt u verschillende opgeslagen kopieën van iCloud - titel, informatie en synchronisatiedatum. Onthoud de naam van degene die je wilt.

Stap 3

Druk twee keer op de terug-knop om naar het gedeelte "Instellingen" te gaan. Ga nu naar "Algemeen" en selecteer "Reset". U hebt de optie "Inhoud en instellingen opnieuw instellen" nodig - klik erop.

Stap 4

Ga terug naar het gedeelte "Instellingen" en klik op "Apparaat configureren". Het iCloud-systeem zal u vragen om in te loggen als uw account nog niet actief is. Voer de login en het wachtwoord in voor uw account (degene waar de reservekopie is opgeslagen) en selecteer de kopie die u nodig hebt uit de lijst.

Stap 5

Na gegevensherstel zal uw iOS-apparaat opnieuw opstarten en beginnen met het kopiëren van de eerder gekochte inhoud: muziek, foto's, applicaties en andere items. Al deze bestanden worden hersteld vanuit de Apple Store, dus als er een bijgewerkte versie van een applicatie wordt vrijgegeven op het moment van herstel, wordt er een verbeterde versie op uw apparaat geïnstalleerd.

Stap 6

U kunt het herstelproces volgen aan de hand van een indicator die onder aan het scherm verschijnt. Wees voorbereid op het systeem dat u om wachtwoorden vraagt voor iTunes-, App Store- en iBooks Store-accounts.

Aanbevolen: