Hoe Yandex Opwaarderen Via Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Yandex Opwaarderen Via Sms
Hoe Yandex Opwaarderen Via Sms

Video: Hoe Yandex Opwaarderen Via Sms

Video: Hoe Yandex Opwaarderen Via Sms
Video: ТЕПЕРЬ ОФИЦИАЛЬНО! Яндекс.Навигатор и Карты в CARPLAY! Как работает и как подключить? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn er veel manieren om een internetportemonnee in het Yandex. Money-systeem aan te vullen. Een gebruiker kan bijvoorbeeld zijn account in het systeem aanvullen door een sms-bericht van een mobiele telefoon naar een verkort nummer te sturen.

Hoe Yandex opwaarderen via sms
Hoe Yandex opwaarderen via sms

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, internettoegang

instructies:

Stap 1

Zoek een dienst voor het aanvullen van een account via sms. Gezien het feit dat tegenwoordig een account in het Yandex. Money-systeem op bijna elke hoek kan worden aangevuld, sterft het aanvullen van sms, als een van de varianten van het storten van geld op een portemonnee, geleidelijk uit. Tegenwoordig kunt u echter nog steeds services vinden die vergelijkbare services bieden. Gebruik de interface van een willekeurige zoekmachine om zo'n dienst te vinden.

Stap 2

Nadat je de meest optimale service hebt gekozen voor het aanvullen van je portemonnee via sms, moet je deze stappen volgen. Nadat u "Yandex. Money" heeft geselecteerd als de valuta van creditering, voert u uw rekeningnummer in het systeem in het daarvoor bestemde veld in.

Stap 3

Selecteer het land van uw locatie, evenals de mobiele provider en voer uw telefoonnummer in. Vervolgens moet u het meest geschikte tarief kiezen om het bedrag te crediteren en de aankoop van Ya. Money bevestigen.

Stap 4

Volg de gegeven instructies en stuur een sms naar het opgegeven telefoonnummer. Nu moet je wachten op een antwoordbericht met een code. De verzonden code moet op een speciaal formulier op de website worden ingevoerd. Daarna blijft het alleen wachten op het moment dat het geld op de rekening in het systeem wordt bijgeschreven.

Stap 5

Merk op dat de kosten van een dergelijke service vrij hoog zijn. Het zal winstgevender en sneller zijn om uw Yandex-portemonnee aan te vullen via de betaalterminals van de stad.

Aanbevolen: