Hoe Een Mobiele Telefoon Opwaarderen Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Opwaarderen Via Internet
Hoe Een Mobiele Telefoon Opwaarderen Via Internet

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Opwaarderen Via Internet

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Opwaarderen Via Internet
Video: Lyca opwaarderen - Instructies Beltegoed.nl 2024, Mei
Anonim

Door de ontwikkeling van internettechnologieën kunt u voor verschillende diensten betalen zonder uw huis te verlaten, bijvoorbeeld om uw mobiele telefoonsaldo aan te vullen. Hiervoor heeft u een bankpas of virtueel geld nodig.

Hoe een mobiele telefoon opwaarderen via internet
Hoe een mobiele telefoon opwaarderen via internet

Het is nodig

  • - bankpas;
  • - virtuele portemonnee;

instructies:

Stap 1

Registreer u in het WebMoney-systeem en u ontvangt een persoonlijke virtuele portemonnee. Download en installeer Keeper-software. Voer het uit op uw pc. Selecteer het tabblad "Mijn WebMoney" in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik in de lijst op de link "Mobiele communicatie". Zoek de naam van uw gsm-operator en klik op de naam ervan. Voer in het volgende menu uw telefoonnummer in zonder acht en geef het bedrag aan waarvoor u het saldo wilt opwaarderen (u kunt betalen van 10 tot 15.000 roebel). Klik op de knop "Betalen" Klik in een nieuw venster op de snelkoppeling "WebMoney Keeper Classic" en klik op de knop "Volgende" Voer de bevestigingscode in en ga verder met de volgende stap. Controleer of alle gegevens correct zijn en bevestig de betaling.

Stap 2

Ga naar de website "Universeel financieel systeem" (https://www.ufs-online.ru/) Registreer uw bankkaart in dit systeem. Kaarten van internationale systemen Visa en MasterCard worden geaccepteerd voor betaling. Na registratie worden de ingevoerde bankgegevens geverifieerd. Ga naar je persoonlijke account en voeg een mobiel telefoonnummer toe waarvan je het saldo in de toekomst wilt aanvullen. Klik op de knop "Betalen". Voer in het venster dat verschijnt het bedrag in en vermeld het bankkaartnummer. Het wordt om veiligheidsredenen niet in het systeem opgeslagen en moet daarom elke keer opnieuw worden ingevoerd. Controleer de details en bevestig de opwaardering. Het geld wordt binnen 10 minuten op de rekening bijgeschreven

Stap 3

Registreer u in het Yandex. Money-systeem (naar het saldo van uw telefoon.

Aanbevolen: