Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Een Kaart

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Een Kaart
Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Een Kaart

Video: Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Een Kaart

Video: Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Een Kaart
Video: KPN opwaarderen - Instructies Beltegoed.nl 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun klanten veel verschillende methoden waarmee ze op elk moment voor communicatiediensten kunnen betalen. Door de groeiende populariteit van bankkaarten en elektronisch geld is er een nieuwe betaalmethode verschenen, die zonder twijfel een van de handigste methoden voor het opladen van een telefoon genoemd mag worden.

Hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen via een kaart
Hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen via een kaart

instructies:

Stap 1

De makkelijkste manier om met een bankkaart te betalen is om op te waarderen via een geldautomaat. Steek de kaart in de geldautomaat van uw bank en voer de pincode in met behulp van het toetsenbord van het apparaat.

Stap 2

Selecteer de sectie "Betalen voor diensten", die zich op het hoofdscherm of in een van de items kan bevinden.

Stap 3

Selecteer uw mobiele provider en voer uw telefoonnummer in. Vervolgens wordt u gevraagd het bedrag in te voeren dat u wilt aanvullen. Controleer de details en druk vervolgens op de knop "Betalen".

Stap 4

U kunt uw bankpas koppelen aan het Universal Financial System, waarmee u niet alleen uw telefoonsaldo kunt aanvullen, maar ook kunt betalen voor nutsvoorzieningen en internet. Het is niet nodig om een aanvullende overeenkomst af te sluiten, het is voldoende om de registratieprocedure op de website van het systeem te doorlopen.

Stap 5

Ga naar de servicepagina en klik op het menu "Kaart toevoegen". Vul een speciaal elektronisch formulier in. Vermeld de naam van de bank, adres, naam van de eigenaar, kaartnummer, vervaldatum. Klik na de pre-autorisatieprocedure op de knop "Activeren" en voer het bedrag in dat als cheque is gebruikt (van 1 tot 50 roebel). Het exacte bedrag van de bijdrage kunt u vinden door te bellen met de klantenservice van uw bank. Druk op de toets "Bevestigen". Het verificatiebedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort.

Stap 6

Voeg in je persoonlijke account de telefoonnummers toe die je gaat aanvullen. Klik na het toevoegen op de knop "Betalen", geef het bedrag van de betaling en bankkaartgegevens op. De rekening wordt binnen 10 minuten bijgeschreven. De service rekent een commissie van 2%.

Stap 7

Bij veel operators kun je je telefoon rechtstreeks opwaarderen vanaf de officiële website van het bedrijf. U kunt meer over deze functie te weten komen door naar de pagina van de operator te gaan of door de abonneeservice te bellen.

Aanbevolen: