Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Internet
Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Internet

Video: Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Internet

Video: Hoe U Uw Beltegoed Kunt Opwaarderen Via Internet
Video: Lyca opwaarderen - Instructies Beltegoed.nl 2024, Mei
Anonim

U kunt het saldo van uw mobiele telefoon via internet aanvullen met een bankpas of vanuit een portemonnee in een elektronisch betalingssysteem. Een kaartbetaling kan worden gedaan op de website van uw mobiele operator, als daar een geschikte optie is, of via een klantbank.

Hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen via internet
Hoe u uw beltegoed kunt opwaarderen via internet

Het is nodig

  • - een computer;
  • - toegang tot internet;
  • - een bankpas of portemonnee in een elektronisch betalingssysteem;
  • - het saldo op de rekening of in de portemonnee voldoende voor de betaling.

instructies:

Stap 1

Als u wilt weten of het mogelijk is om met een creditcard te betalen via de website van een mobiele operator, vindt u het gedeelte over betalingen erop. Operators van de “grote drie”, in het bijzonder MTS, proberen de voortgang bij te houden en deze gebruiksvriendelijke manier niet te missen.

Volg de link om vanaf de site te betalen. Voer op de pagina die wordt geopend het telefoonnummer en het betalingsbedrag in. Geef de opdracht om te betalen en voer vervolgens het kaartnummer, de naam van de eigenaar, de vervaldatum en een driecijferige code op de achterkant in (de laatste 3 cijfers op dezelfde strook waarop de handtekening van de kaarthouder staat).

Op verzoek van de bank eventueel aanvullend legitimatiebewijs doornemen.

Stap 2

Om via -bankieren te betalen, logt u in, voert u het gedeelte over betalen voor diensten in en selecteert u uw operator. Vul uw telefoonnummer en betalingsbedrag in.

Na de opdracht om te betalen, heeft de bank meestal aanvullende identificatie nodig: voer een permanent of eenmalig betalingswachtwoord, variabele code of een andere methode in.

Stap 3

Wil je liever je rekening opwaarderen vanuit een portemonnee in een elektronisch betalingssysteem, log dan in op degene waarmee je wilt betalen.

Vind uw operator onder de ontvangers van betalingen in de sectie gewijd aan betaling voor diensten.

Vul uw telefoonnummer en betalingsbedrag in.

Als het systeem aanvullende identificatie vereist, ga er dan doorheen en wacht tot het geld op uw persoonlijke account is bijgeschreven.

Aanbevolen: