Hoe De Balans Van De MTS-modem Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Van De MTS-modem Te Achterhalen?
Hoe De Balans Van De MTS-modem Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van De MTS-modem Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Van De MTS-modem Te Achterhalen?
Video: 4G USB модем | Инструкции от МТС 2024, Mei
Anonim

Een 3G-modem is een klein apparaatje voor internettoegang dat werkt in moderne 3G-netwerken. Draadloze toegangsdiensten worden aangeboden door de meeste bekende mobiele bedrijven, waaronder MTS. Alle gebruikers die modems gebruiken, hebben een vraag over hoe ze het saldo kunnen achterhalen, omdat er geen bijbehorende toetsen op het apparaat zitten.

Hoe de balans van de MTS-modem te achterhalen?
Hoe de balans van de MTS-modem te achterhalen?

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

MTS presenteert een gespecialiseerde dienst "Internet Assistant", die kan worden gebruikt door houders van zowel gewone contracten als simkaarten die als modem worden gebruikt.

Stap 2

Om deze service te gebruiken, moet u eerst een specifiek wachtwoord instellen. Open de bovenklep van de modem (deze schuift gemakkelijk in de richting van de USB-connector). In een soort "zakje" zit een simkaart die eruit gehaald moet worden.

Stap 3

Plaats de kaart in de SIM-sleuf van de mobiele telefoon. Schakel het apparaat in. Voer indien nodig de pincode in die is afgedrukt onder de beschermende tape op de plastic kaart waarin de SIM-kaart oorspronkelijk was geplaatst.

Stap 4

Wacht op registratie op het netwerk. Kies daarna * 111 * 25 # op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en wacht op de sms, waarin het wachtwoord dat nodig is om de Assistent te openen, wordt geschreven. Schrijf het op en onthoud. Als u geen bericht ontvangt, bel dan 1118 en volg de instructies van het antwoordapparaat.

Stap 5

Plaats de simkaart terug in de modem. Sluit het apparaat aan op uw computer, maak verbinding met internet. Ga naar de website "Internet Assistant", waar u uw persoonlijke account invoert met behulp van uw telefoonnummer en het wachtwoord dat u per sms hebt ontvangen. Als u uw nummer niet weet, moet het op dezelfde plastic kaart staan waarop de pincode is geschreven.

Stap 6

In het geopende venster van uw persoonlijke rekening wordt het internetsaldo weergegeven. In de "Internet Assistant" kunt u de aangesloten diensten beheren, het tariefplan wijzigen. U kunt ook een specificatie van de kosten voor een bepaalde periode bestellen.

Aanbevolen: