Hoe De Balans Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Te Achterhalen?
Hoe De Balans Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Te Achterhalen?

Video: Hoe De Balans Te Achterhalen?
Video: How Do I Find Balance In My Life? | by Jay Shetty 2024, April
Anonim

Het vinden van de balans is een eenvoudige procedure. Maar gezien de verscheidenheid aan diensten waarbij het van tijd tot tijd nodig is om het rekeningsaldo te controleren, is het niet verrassend en verwarrend. Daarom is het niet overbodig om de basismethoden te kennen die zelfs in de moeilijkste situatie zullen helpen.

Hoe de balans te achterhalen?
Hoe de balans te achterhalen?

Het is nodig

  • - Telefoon
  • - GELDAUTOMAAT
  • - Het internet

instructies:

Stap 1

Bankpas. Er zijn twee krachtige manieren om de balans te achterhalen. De eerste is om naar de dichtstbijzijnde geldautomaat te lopen met het logo van de bank waaraan het geld is toevertrouwd. Na het laden van de kaart en het invoeren van het wachtwoord, drukt u op de knop "saldo" of "rekeningsaldo". Verschillende geldautomaten kunnen een ander commando gebruiken, maar het resultaat zal uiteindelijk hetzelfde zijn: het saldo verschijnt in de vorm van een cheque of als informatie op het scherm van het apparaat. De tweede manier is de hulp van de internetbank. Elke klant krijgt zijn eigen "persoonlijke rekening" bij de bank, waartoe toegang kan worden verkregen door een wachtwoord op te vragen van een plastic kaart bij een geldautomaat. Met alle benodigde wachtwoorden is het niet nodig om op zoek te gaan naar een geldautomaat - alles kan worden gedaan met behulp van een computer en internet.

Stap 2

Mobiele verbinding. Van alle verschillende mobiele operators die hun diensten op de Russische markt aanbieden, zullen we de drie grootste overwegen - MTS, Bee Line en Megafon. U kunt hier ook op twee manieren het saldo opvragen - via internet en via een mobiele telefoon. Met internet is de situatie vergelijkbaar met een bankrekening - ga naar uw persoonlijke account door een telefoonnummer en een speciale code in te voeren die naar de telefoon van de gebruiker wordt verzonden. De tweede manier is directe invoer van een bepaald commando op de telefoon. Ze lijken grotendeels op elkaar, maar toch iets anders. Voor MTS en Megafon is dit * 100 # en een belknop. Voor Bee Line is alles hetzelfde, alleen in plaats van het getal “100” typen we “102”.

Stap 3

Om het saldo te controleren van een andere dienst die geen verband houdt met het bovenstaande (vast internet, kabel-tv, huistelefoon, enz.), zijn er weer twee manieren. De eerste is een oproep aan de telefoniste. De abonnee heeft het recht te verwachten dat de abonnee hem, na zijn adres te hebben genoemd, volledige informatie zal verstrekken over zijn huidige saldo. Als er geen wens of mogelijkheid is om rechtstreeks met de exploitant van het bedrijf te communiceren, kunt u uw persoonlijke account gebruiken. Na het invoeren van de login en het wachtwoord, wordt alle informatie die van belang is voor de aanvrager volledig geopend.

Aanbevolen: