Schrijven Van Internet Naar Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Schrijven Van Internet Naar Uw Telefoon
Schrijven Van Internet Naar Uw Telefoon

Video: Schrijven Van Internet Naar Uw Telefoon

Video: Schrijven Van Internet Naar Uw Telefoon
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators bieden al lang de service van gratis sms-verzending aan hun abonnees via internet. Deze mogelijkheid wordt echter niet op grote schaal gepubliceerd en kan daarom bij sommige gebruikers vragen oproepen.

Schrijven van internet naar uw telefoon
Schrijven van internet naar uw telefoon

instructies:

Stap 1

De meest betrouwbare manier om gratis sms te verzenden, is door de officiële website van de mobiele operator te gebruiken. Het is mogelijk om programma's of sites van derden te gebruiken, maar dit heeft zijn eigen risico's.

Stap 2

Zodra u naar de SMS-verzendpagina gaat, ziet u verschillende velden. Als de voorgestelde lijst niet de code (de eerste drie cijfers na "8") bevat van de abonnee naar wie u gaat schrijven, heeft u hoogstwaarschijnlijk een fout gemaakt met de operator. Verfijn dit punt opnieuw. Als de operator precies correct is, probeer dan de pagina te vernieuwen. Het probleem kan alleen aanhouden als het een fout is op de website van de operator: helaas is er geen manier om het op te lossen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het aantal tekens in één sms beperkt is. Als u meer tekens wilt plaatsen, schrijft u in transliteratie (Russische woorden in Engelse letters), op sommige sites wordt zo'n vertaling automatisch voor u gedaan. Soms is het echter veel gemakkelijker om gewoon meerdere sms'jes achter elkaar te sturen, het is gratis.

Stap 4

Gebruikersidentificatie is nodig zodat het onmogelijk is om een programma te schrijven dat advertenties via deze dienst zou verzenden. Meestal wordt u gevraagd een woord of meerdere tekens in te voeren die in de afbeelding worden weergegeven. Het woord is misschien onleesbaar, maar dit probleem wordt opgelost door de knop "afbeelding vernieuwen". Als u na verschillende invoer een foutmelding krijgt, probeer dan de browser te wijzigen of de pagina te vernieuwen. Er zijn echter ook meer originele identificatiesystemen, bijvoorbeeld op de MTS-website wordt u gevraagd om een foto per beschrijving te kiezen.

Stap 5

Probeer geen programma's en toepassingen van derden te gebruiken om sms'jes te verzenden. Hun onbetwistbare pluspunt is dat u niet op verschillende sites hoeft te surfen: na het invoeren van de code zal het programma zelf de operator bepalen en soms zelfs automatisch een groot aantal tekens ontleden in 2-3 berichten. Het probleem is echter dat sms'jes die op deze manier worden verzonden, niet alleen via de provider kunnen gaan, maar ook via de auteurs van het programma. Daarom kan niet alleen uw vertrouwelijke informatie bekend worden bij derden, maar kunnen ook uw telefoonnummers zelf op de zwarte lijst komen te staan. Dergelijke lijsten worden gebruikt door automatische reclamemailings of oplichters.

Stap 6

Over veiligheid gesproken, we kunnen niet anders dan enkele vervelende incidenten noemen die zich in de zomer van 2011 hebben voorgedaan. Het feit is dat als gevolg van de fouten van de sitebeheerders, het typen van een bepaalde zoekopdracht in de zoekmachines, je behoorlijk echte sms'jes kunt krijgen die worden verzonden vanaf de officiële sites van de operators. Dit is echter een apart geval, maar het echte probleem zijn aanzienlijke vertragingen bij het verzenden van gratis berichten, die, hoewel niet altijd, voorkomen. Zoals het gezegde luidt: "gratis kaas zit alleen in een muizenval", en vaak is het veel veiliger om het vanaf uw mobiele telefoon te doen in plaats van vanaf internet naar uw telefoon te schrijven.

Aanbevolen: