Hoe Foto's Op Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Op Dvd Te Branden
Hoe Foto's Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Foto's Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Foto's Op Dvd Te Branden
Video: How to Burn Photos to a CD or DVD in Windows 10 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd is het nodig om foto's naar een lege schijf te schrijven, bijvoorbeeld bij het wijzigen van het Windows-besturingssysteem. Hiervoor heeft u speciale software nodig.

Hoe foto's op dvd te branden
Hoe foto's op dvd te branden

Noodzakelijk

  • - lege schijf;
  • - Nero Burning Rom;
  • -Alcohol 120%;

instructies:

Stap 1

Koop gelicentieerde software in een gespecialiseerde winkel, zoals Alcohol 120% of Nero Burning ROM. Installeer deze software op uw pc. Voer uw licentiesleutel in om het programma te activeren. Download de laatste update van de website van de fabrikant en installeer deze. Start uw Windows-besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Stap 2

Bereid de foto's voor die u op dvd wilt branden. Kopieer ze naar één map zodat het handig is om het pad ernaar toe te specificeren. Selecteer alle foto's en klik met de rechtermuisknop op een van hen. Klik op de functie "Eigenschappen" en kijk hoeveel ruimte alle foto's in beslag nemen. Als de foto's minder dan 4,7 Gb zijn, gebruik dan een enkelzijdige schijf, als er meer zijn, gebruik dan een dubbelzijdige dvd.

Stap 3

Voer het programma Alcohol 120% of Nero Burning ROM uit op uw pc. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de functie om op dvd te branden. Vink ook het vakje naast Multisessie-opname aan. Klik op Nieuw. Hernoem aan de linkerkant van het venster de naam van de schijf naar wat voor u handig is. Klik op de vervolgkeuzelijst "Bewerken". Klik op de koppeling Bestanden toevoegen. Geef het pad aan naar de plaats waar de foto's zich op uw pc bevinden. Selecteer alle foto's en klik op de knop Toevoegen.

Stap 4

Plaats een lege schijf in het station van uw computer. Als u een dubbelzijdige schijf gebruikt, selecteert u DVD9 (8152 mb) rechtsonder in het venster. Klik op de knop Branden en de schijf begint te branden.

Stap 5

Nadat de foto's naar de schijf zijn geschreven, moet u controleren op fouten. Klik met de linkermuisknop op de link "Schijf controleren". Wanneer de bewerking is voltooid, wordt de schijf vanzelf geopend.

Aanbevolen: