Themabuilder Voor Nokia Gebruiken

Inhoudsopgave:

Themabuilder Voor Nokia Gebruiken
Themabuilder Voor Nokia Gebruiken

Video: Themabuilder Voor Nokia Gebruiken

Video: Themabuilder Voor Nokia Gebruiken
Video: how to create theme nokia s40 with my theme creator 2024, Mei
Anonim

Thema's voor Nokia S40 mobiele telefoons worden opgeslagen in NTH-bestanden. Om ze te maken, kunt u online constructors gebruiken, waardoor u geen extra programma's op uw telefoon of op uw computer hoeft te installeren.

Themabuilder voor Nokia gebruiken
Themabuilder voor Nokia gebruiken

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je mobiele telefoon is gemaakt op het S40-platform en een kleurenscherm heeft met een resolutie van 240x320, 208x208 of 128x160 pixels.

Stap 2

Je kunt de themabouwer gebruiken met de browser van zowel je computer als je telefoon. Het hangt allemaal af van welke van deze apparaten je onbeperkte internettoegang hebt. Ga in beide gevallen naar de pagina die aan het einde van het artikel is gelinkt.

Stap 3

Voer een naam in voor het onderwerp. Het is raadzaam om er alleen Latijnse letters in te gebruiken om compatibiliteitsproblemen met oude apparaten te voorkomen.

Stap 4

Specificeer de kleuren van verschillende elementen van het thema: titel, status, menu, enz. Gebruik hiervoor de vervolgkeuzelijsten onder de namen van de bijbehorende elementen.

Stap 5

Geef in de laatste vervolgkeuzelijst een schermresolutie op die overeenkomt met die van uw telefoon.

Stap 6

Kies nu een van de twee sets pictogrammen. De eerste is meer geschikt voor thema's met een donkere achtergrond, en de tweede is meer geschikt voor thema's met een lichte achtergrond.

Stap 7

Zoek in uw telefoongalerij of op de harde schijf van uw computer naar twee foto's. Verklein ze met een grafische editor tot een formaat dat overeenkomt met de resolutie van het scherm van de mobiele telefoon. Zorg ervoor dat u ze onder nieuwe namen opslaat om de originelen niet te bederven.

Stap 8

Gebruik de "Bladeren"-knoppen (er zijn er twee), selecteer de eerder gemaakte grafische bestanden voor het opstartscherm dat wordt weergegeven tijdens langdurige inactiviteit, evenals de achtergrond van het scherm.

Stap 9

Klik op de knop Nieuw onderwerp. Er wordt binnenkort een NTH-bestand gegenereerd. Als u het met uw telefoon downloadt, wordt het automatisch opgeslagen in de menumap "Thema's". Wanneer u een bestand naar een computer downloadt, moet u het bovendien met een geheugenkaart (indien beschikbaar), kabel of Bluetooth naar uw telefoon overbrengen. Als je zowel op je computer als op je telefoon onbeperkt toegang hebt tot het wereldwijde netwerk, gebruik dan e-mail om het bestand over te brengen door het naar jezelf te sturen.

Aanbevolen: