Nokia Als Modem Gebruiken

Inhoudsopgave:

Nokia Als Modem Gebruiken
Nokia Als Modem Gebruiken

Video: Nokia Als Modem Gebruiken

Video: Nokia Als Modem Gebruiken
Video: Nokia Asha Use your phone as a modem 2024, April
Anonim

We zijn het meteen eens. Je bent geen technomaniak die je zomaar iets laat aanpassen - ik ben geen fan van verwarrende verklaringen. Je moet om de een of andere reden toegang hebben tot internet met een Nokia-telefoon - ik weet het en zal je vertellen hoe.

Nokia als modem gebruiken
Nokia als modem gebruiken

Noodzakelijk

Computer, Nokia-telefoon, datakabel, Nokia PC Suite-software, simkaart (met GPRS-internetservice aangesloten)

instructies:

Stap 1

Activeer om te beginnen met een van de beschikbare methoden de GPRS-internetdienst (op de simkaart van uw telefoon). Op het kantoor van het operatorbedrijf, door een sms naar het servicenummer te sturen of door met de hotline-operator te praten. Dit gebeurt geheel gratis. U vindt alle nodige nummers op de website van uw operator of in de verkoopkantoren. Sluit op dezelfde manier een van de opties "onbeperkt internet" aan. Er zijn nu nogal wat van deze opties en u kunt gemakkelijk degene vinden die aan uw exacte vereisten voldoet.

Stap 2

Installeer Nokia PC Suite rechtstreeks op uw pc of laptop. Deze bevindt zich op de schijf die bij de telefoon wordt geleverd. De installatie neemt zeer weinig tijd in beslag en verloopt soepel dankzij gedetailleerde aanwijzingen. De stuurprogramma's die nodig zijn om de telefoon aan te sluiten en er correct mee te werken, worden automatisch samen met het programma geladen. Als je de trotse eigenaar bent van een telefoon zonder franje in een doos, welkom op de officiële website van de fabrikant. Download de nieuwste versie van het programma waarin we geïnteresseerd zijn (met aansluitende installatie).

Stap 3

Nu de voorbereidende momenten achter de rug zijn, kun je verder met waar dit eigenlijk allemaal voor is begonnen.

1. Verbind uw computer en telefoon. Hiervoor zijn zowel de meegeleverde USB-kabel als Bluetooth even goed geschikt.

2. Start Nokia PC Suite op uw pc (laptop).

3. Klik in het geopende programmavenster op het tabblad "bestand".

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Internetverbinding".

Aandacht! Nu zal het programma zelf, voor uw verbaasde ogen, de vereiste verbinding tot stand brengen. Wat u onmiddellijk op de hoogte stelt, kijk maar naar het beeldscherm.

Stap 4

Zo elegant, in drie klikken hebt u toegang tot internet met uw Nokia-apparaat als modem. Opgemerkt moet worden, zonder enige problemen en onnodig masochisme voor wie dan ook. Voor alle schijnbare eenvoud is het echter noodzakelijk om te voldoen aan de bovenstaande voorwaarden. Veel plezier met surfen op het net.

Aanbevolen: