Hoe Clean Master Voor Android Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Clean Master Voor Android Te Gebruiken
Hoe Clean Master Voor Android Te Gebruiken

Video: Hoe Clean Master Voor Android Te Gebruiken

Video: Hoe Clean Master Voor Android Te Gebruiken
Video: Обзор и анализ приложения Clean Master: самой популярной чистящей утилиты для Android 2024, Mei
Anonim

Als uw Android-smartphone wordt overladen met ongebruikte programma's en bestanden, wordt de functionaliteit aanzienlijk verminderd. U kunt de inhoud van uw apparaat opschonen met het programma Clean Master.

Hoe Clean Master voor Android te gebruiken
Hoe Clean Master voor Android te gebruiken

instructies:

Stap 1

Zoek de Clean Master-app in de Google Play Store, download en installeer deze op je telefoon. Het programma is shareware.

Stap 2

Voer de applicatie uit. Selecteer de optie Ongewenste bestanden. Het programma scant uw apparaat en geeft u een lijst met lange ongebruikte bestanden.

Stap 3

Bekijk de lijst zorgvuldig. Als u nog steeds een van de opgegeven bestanden nodig heeft, schakelt u het selectievakje naast de bestandsnaam uit.

Stap 4

Selecteer de Clean Junk-functie om oude bestanden te verwijderen. Gebruik Clean Master om je telefoon twee of drie keer per maand schoon te maken. Hoe vaak u onnodige items uit het geheugen van uw smartphone moet verwijderen, hangt af van hoeveel applicaties u gebruikt en hoe vaak u online gaat.

Stap 5

Gebruik de App Manager-functie in Clean Master. Na het scannen van uw smartphone geeft het programma u een lijst met geïnstalleerde applicaties. Bestudeer het zorgvuldig en schakel de selectievakjes uit naast de programma's die u nodig hebt. Selecteer de regel Verwijderen.

Stap 6

Maak je telefoon efficiënter met de optie Phone Boost. Met deze functie kunt u de hoeveelheid RAM tijdelijk verhogen door programma's uit te schakelen die momenteel niet worden gebruikt.

Aanbevolen: