Nokia N73 Als Webcam Gebruiken Use

Inhoudsopgave:

Nokia N73 Als Webcam Gebruiken Use
Nokia N73 Als Webcam Gebruiken Use

Video: Nokia N73 Als Webcam Gebruiken Use

Video: Nokia N73 Als Webcam Gebruiken Use
Video: N73 as webcam 2024, Mei
Anonim

Chat je graag online? Dan heb je alleen een webcam nodig. Haast u echter niet om geld uit te geven aan de aankoop ervan. Ben je de trotse bezitter van een Nokia n73 smartphone, dan gebruik je hem eenvoudig als webcam.

Nokia n73 als webcam gebruiken use
Nokia n73 als webcam gebruiken use

Noodzakelijk

Computer, Nokia n73 smartphone, software

instructies:

Stap 1

Zoek naar Mobiola Web Camera op internet. Er zijn twee varianten van dit programma. De eerste is geschikt voor u als u een USB-kabel gebruikt om uw smartphone op een computer aan te sluiten. De tweede is als u Bluetooth-technologie gebruikt. Download beide versies - ze zullen van pas komen.

Stap 2

Het programma bestaat uit twee delen. Installeer een ervan op uw smartphone, de andere op uw computer.

Stap 3

Verbind uw smartphone met uw computer op een van de manieren die bij u past (via een USB-kabel of via Bluetooth).

Stap 4

Start de Mobiola Web Camera-software op uw smartphone. Selecteer met een geopende applicatie Opties. Ga vervolgens naar de instellingen door het item Instellingen te selecteren. Hier kunt u de kwaliteit van het verzonden signaal aanpassen (helderheid, contrast, verzadiging).

Stap 5

Om verbinding te maken met de computer, start u de Mobiola Web Camera-software op de pc. en klik in het menu van de smartphone-app op Verbinden. Het beeld dat door de camera wordt verzonden, wordt weergegeven op het scherm van de smartphone. Er verschijnt ook een afbeelding van de smartphonecamera op de computermonitor. In de rechterbenedenhoek van de monitor ziet u dat het programmapictogram nu groen is. Om de verbinding te beëindigen, gaat u naar Opties en selecteert u Verbinding verbreken.

Stap 6

U kunt de instellingen voor de beeldkwaliteit ook wijzigen in het programmamenu op uw computer. Er zijn andere instellingen beschikbaar. Configureer indien nodig de autostart van het programma, samen met de start van Windows.

Stap 7

Een ander programma - SmartCam, is ontworpen om je telefoon als webcam te gebruiken. Installeer het programma op uw computer. Verbind je smartphone via Bluetooth met je computer. Open de programmamap. Breng het SmartCamS60-bestand over naar uw smartphone en installeer het. Voer het programma uit op uw computer. Nadat u SmartCam op uw smartphone heeft gestart, selecteert u een Bluetooth-verbinding. Er verschijnt een afbeelding in het programmavenster.

Stap 8

Gebruik bij elk van de programma's je Nokia N73 als webcam in alle toepassingen die een camera gebruiken.

Aanbevolen: