Hoe Beller-ID In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Beller-ID In Te Voeren
Hoe Beller-ID In Te Voeren

Video: Hoe Beller-ID In Te Voeren

Video: Hoe Beller-ID In Te Voeren
Video: How To Enable / Disable Caller ID Any Phone Tutorial Step By Step Guide 2017 MTR 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de grootste Russische mobiele operators kunnen verbinding maken en een service genaamd "Caller ID" op hun telefoons configureren. Het is vrij eenvoudig om dit te doen, u hoeft alleen een speciaal nummer of dienst te gebruiken.

Hoe beller-ID in te voeren
Hoe beller-ID in te voeren

instructies:

Stap 1

Het communicatiebedrijf "Beeline" biedt haar klanten de mogelijkheid om de dienst te activeren met twee verschillende nummers. Een daarvan is een USSD-verzoek * 110 * 061 #, en de tweede is een gratis nummer 067409061. Het aansluiten van een beller-ID is helemaal gratis bij deze operator. Trouwens, om de dienst correct te laten werken, moet u alle nummers in uw telefoonboek in het internationale formaat aangeven (dat wil zeggen via +7).

Stap 2

Activering van de "Identifier"-service voor gebruikers van het "MTS"-netwerk is altijd beschikbaar via het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant" van de abonnee. Om het te gebruiken, moet je de officiële website van de operator bezoeken en daar de kolom met dezelfde naam selecteren (deze is felrood geverfd, dus het is vrij moeilijk om het met iets anders te verwarren). Voordat u echter doorgaat met activeren, ontvangt u een toegangswachtwoord. Met een login is alles veel eenvoudiger: je hoeft het niet te bestellen, want het wordt je telefoonnummer. Om een wachtwoord te ontvangen, moet u een USSD-verzoek verzenden * 111 * 25 # of het gratis nummer 1118 bellen. Wanneer u het verzoek gebruikt, moet u de instructies volgen die op het display van uw mobiele telefoon verschijnen en wanneer u belt - die welke door de telefoniste of het antwoordapparaat zullen worden gegeven. Vergeet trouwens niet dat het in te stellen wachtwoord minimaal vier en maximaal zeven cijfers moet bevatten. Zorg er bij het betreden van het systeem voor dat u het wachtwoord correct invoert, anders kunt u de toegang tot de assistent 30 minuten kwijtraken.

Stap 3

Bent u abonnee van de Megafon telecomoperator, dan hoeft u de dienst “Beller-ID” niet specifiek te activeren. Het wordt namelijk actief zodra de simkaart in het netwerk is geregistreerd. Het is waar dat een dergelijke beller u niet zal helpen om het aantal inkomende oproepen en berichten vast te stellen, als de verzendende abonnee "Number Anti-Identifier" heeft geïnstalleerd.

Aanbevolen: