Hoe De Headset Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Headset Te Ontgrendelen
Hoe De Headset Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Headset Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Headset Te Ontgrendelen
Video: Unlock Android phone with bluetooth headset that 99% of users don't know 2024, Mei
Anonim

Een Bluetooth-headset is een draadloos apparaat dat verbinding maakt met een mobiele telefoon. Hij wordt aan uw oor bevestigd en stelt u in staat om inkomende oproepen handsfree te beantwoorden. Het is belangrijk om het apparaat correct op de telefoon aan te sluiten om te voorkomen dat het wordt geblokkeerd, wat automatisch wordt ingeschakeld als beschermingsmiddel.

Hoe de headset te ontgrendelen
Hoe de headset te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Bestudeer zorgvuldig de instructies voor uw Bluetooth-headset en maak uzelf vertrouwd met de eigenaardigheden van de verbinding met een mobiele telefoon of ander apparaat, zoals een laptop. Houd er rekening mee dat sommige apparaten mogelijk niet compatibel zijn met elkaar, bijvoorbeeld als ze van verschillende fabrikanten zijn. Als deze informatie niet in de instructies staat, ga dan naar de website van de fabrikant van de headset en bekijk de lijst met ondersteunde apparaten en hun namen.

Stap 2

Vind speciale codes voor het aansluiten en ontgrendelen van de headset in de instructies of op de website van de fabrikant. Dit moet worden gedaan voordat u het op een ander apparaat aansluit. Probeer de headset aan te zetten. Houd er rekening mee dat u meestal de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt moet houden om verbinding te maken met een ander apparaat. Activeer de Bluetooth-verbinding op je telefoon, tablet of laptop en schakel over naar de zoekmodus voor nieuwe apparaten. Klik op de naam van uw headset in de weergegeven lijst. Voer uw activeringscode in. Als je het niet weet, probeer dan waarden in te voeren zoals 0000 of 1234. Daarna zou de verbinding succesvol moeten zijn.

Stap 3

Als de verbinding mislukt en daaropvolgende pogingen om verbinding te maken met de headset niet succesvol zijn, is deze hoogstwaarschijnlijk geblokkeerd. Als het systeem tegelijkertijd vraagt om een ontgrendelingscode in te voeren, gebruik dan de juiste combinatie die is gespecificeerd in de instructies of op de website van de ontwikkelaar. Probeer ook uw telefoon of computer opnieuw op te starten en hun instellingen opnieuw in te stellen, en probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de diensten van het servicecentrum van de fabrikant van de headset of het daarop aangesloten apparaat in uw stad. Een professional zal u helpen de headset te ontgrendelen en correct aan te sluiten.

Aanbevolen: