Een Afdruk Van Een Mobiele Telefoon Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Afdruk Van Een Mobiele Telefoon Krijgen
Een Afdruk Van Een Mobiele Telefoon Krijgen

Video: Een Afdruk Van Een Mobiele Telefoon Krijgen

Video: Een Afdruk Van Een Mobiele Telefoon Krijgen
Video: How to Print from an Android Phone or Tablet 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun abonnees de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode informatie te ontvangen over alle inkomende en uitgaande oproepen via een mobiele telefoon. Dergelijke gegevens worden opgeslagen op de server van het bedrijf. Om informatie over een persoonlijk account te krijgen, moet u een oproepdetails bestellen.

Hoe een afdruk van een mobiele telefoon te krijgen
Hoe een afdruk van een mobiele telefoon te krijgen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw provider voor hulp voor gedetailleerde informatie over uw persoonlijke account. Ga hiervoor naar het dichtstbijzijnde kantoor van het mobiele bedrijf. Vergeet niet je paspoort mee te nemen, want alleen als je er een hebt, kun je de details van de gesprekken krijgen.

Stap 2

De exploitant van het bedrijf zal u vragen een aanvraag in te vullen. Geef hier aan voor welke periode u informatie wilt ontvangen; onderteken de aanvraag. Daarna worden de details van de oproepen op papier afgedrukt.

Stap 3

Ontvang oproepgegevens met behulp van het zelfbedieningssysteem. Typ in de adresbalk de naam van uw mobiele provider in het Engels. Als u bijvoorbeeld een klant bent van MTS OJSC, voert u de volgende link in www.mts.ru; als OJSC Megafon - www.megafon.ru; als Beeline - www.beeline.ru.

Stap 4

Zoek op de pagina een link naar het zelfbedieningssysteem, deze kan anders worden genoemd, bijvoorbeeld "Internet-assistent", "Inloggen op uw persoonlijke account", "Servicegids". Voordat u dit doet, moet u een wachtwoord maken. Ontdek de procedure om het te registreren bij de operator, u kunt deze informatie ook krijgen via de officiële website van het bedrijf.

Stap 5

Voer uw telefoonnummer en geregistreerd wachtwoord in om in te loggen op het zelfbedieningssysteem. Zoek in uw persoonlijke account het item "Oproepen (gesprekken) detaillering", klik erop met de muiscursor.

Stap 6

Vul de gegevens in die u in de drilldown wilt zien. Geef bijvoorbeeld de periode, soorten oproepen, manier van ontvangen van informatie aan. Als u zich zorgen maakt over de geheimhouding van informatie, plaats er dan een wachtwoord op en bestel een melding over het verzenden van details naar de opgegeven e-mailbox op uw telefoon.

Aanbevolen: