Hoe U Gratis Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen
Hoe U Gratis Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen

Video: Hoe U Gratis Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen

Video: Hoe U Gratis Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Mobiele operators bieden hun abonnees op verzoek een factuurdetailleringsservice. Door contact op te nemen met de telefoniste kunt u een afdruk krijgen van de gesprekken die vanaf dit telefoonnummer zijn gevoerd.

Hoe u gratis een afdruk van gesprekken kunt krijgen
Hoe u gratis een afdruk van gesprekken kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Bestel factuurgegevens op de officiële website van de operator. Open uw browser en ga naar de gewenste site. Als u nog niet bent geregistreerd, kunt u zich registreren door de instructies op de pagina te volgen. Log in op uw persoonlijke account.

Stap 2

Als u een abonnee bent van het MTS-bedrijf, klikt u op de knop "Account". Klik verder op het submenu "Kostenbeheersing" en klik hieronder op "Oproepdetails". Vul de vereiste velden in, selecteer de methode om de details "per e-mail" te ontvangen. Na een tijdje ontvangt u een brief per post.

Stap 3

Verbind "Mobile Detailing" in het MTS-netwerk. Kies op de telefoon het commando * 111 * 551 # of * 111 * 556 #. Druk in beide gevallen op de belknop. Daarnaast kun je gratis een berichtje sturen met de tekst 551 t/m 1771.

Stap 4

Als u bij Beeline bent geregistreerd, selecteert u het blok "Financiële informatie" op de website. Klik in dit blok op "Bekijk oproepdetails". Selecteer de detailperiode, het detailbestandsformaat en voltooi de bestelling. Het rapport verschijnt in de sectie "Klaar voor rapporten" in het blok "Financiële informatie".

Stap 5

Als u de diensten van MegaFon gebruikt, klikt u op de officiële website op het item "Eenmalige detaillering" in het menu aan de linkerkant. Selecteer de detailperiode (een periode van één dag wordt niet in rekening gebracht, in tegenstelling tot een langere tijd). Voer uw e-mailadres in en selecteer het formaat waarin het detailbestand wordt opgeslagen. Klik op de knop "Bestellen". Er wordt een brief met een afdruk van de oproepen naar uw e-mailadres gestuurd.

Stap 6

Bestel Express Detailing in MegaFon door * 113 # te kiezen op uw telefoon en op de belknop te drukken. Of stuur een lege gratis sms naar het nummer 5039. In deze gevallen worden de gegevens als MMS-bericht naar uw telefoon verzonden. U kunt ook uw e-mailadres sturen naar nummer 5039, waar de details van de oproepen naartoe worden gestuurd.

Stap 7

Neem contact op met het kantoor van uw serviceprovider voor een afdruk van de oproepen vanaf uw telefoon. Toon de medewerker van het bedrijf uw paspoort om u te identificeren als de eigenaar van de telefoon en het contract dat is opgesteld bij het afsluiten van de diensten.

Aanbevolen: