Hoe U Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen
Hoe U Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen

Video: Hoe U Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen

Video: Hoe U Een Afdruk Van Gesprekken Kunt Krijgen
Video: hangouts chat history on pdf or print 2024, April
Anonim

Heel vaak wenden abonnees zich tot hun operators met het verzoek om gesprekken af te drukken. Al dergelijke verklaringen worden echter met weigeringen beantwoord. Informatie hierover is altijd te zien op de officiële websites van de bedrijven. Het enige wat de operator kan doen, is de factuur detailleren.

Hoe u een afdruk van gesprekken kunt krijgen
Hoe u een afdruk van gesprekken kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Abonnees van het MTS-netwerk die detailing gebruiken, kunnen informatie krijgen over de acties die de afgelopen drie dagen vanaf een mobiele telefoon zijn uitgevoerd. Om de dienst te kunnen activeren, worden het USSD-opdrachtnummer * 111 * 551 # en het nummer voor het verzenden van sms-berichten 1771 verstrekt. Als u besluit een sms te verzenden, vermeldt u het nummer 551 in de tekst. "Mobiel portaal". Wanneer de service succesvol is aangesloten, gebruikt u deze door een bericht met de code 556 te typen en deze naar het reeds aangegeven nummer 1771 te sturen.

Stap 2

Abonnees van de Megafon-operator kunnen de service "Account Detailing" gebruiken via een zelfbedieningssysteem genaamd Service Guide. Het vinden is vrij eenvoudig en snel: ga naar de officiële website van het bedrijf en bezoek de overeenkomstige sectie (u ziet een algemene lijst met secties aan de linkerkant van de pagina). Vergeet niet dat u op elk moment contact kunt opnemen met de dichtstbijzijnde Megafon-communicatiesalon of het klantenservicekantoor voor hulp.

Stap 3

De mobiele operator "Beeline" stelt zijn klanten ook in staat om factuurgegevens te maken. In plaats van oproepen af te drukken, is het mogelijk om de datum van oproepen (zowel inkomend als uitgaand), hun duur, type (bijvoorbeeld een oproep vanaf een vaste telefoon of vanaf een mobiel, misschien zelfs vanaf een servicenummer) te achterhalen., over de kosten van oproepen via sms en mms-berichten, evenals gegevens over de uitgevoerde GPRS-sessies. De ontvangst van de dienst is afhankelijk van het betalingssysteem dat u gebruikt. Postpaid-abonnees moeten bijvoorbeeld een speciaal gedeelte van de officiële website van de operator bezoeken of een schriftelijke aanvraag per fax (495) 974-5996 sturen voor meer informatie. Als je een prepaid systeem gebruikt, kun je ook de website bezoeken of naar een van de communicatiesalons van Beeline gaan. Vergeet in dat laatste geval niet uw paspoort mee te nemen. Voor activering kunt u 0 tot 60 roebel van uw account opnemen.

Aanbevolen: