Hoe Sms Op Je Telefoon Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Op Je Telefoon Te Blokkeren
Hoe Sms Op Je Telefoon Te Blokkeren

Video: Hoe Sms Op Je Telefoon Te Blokkeren

Video: Hoe Sms Op Je Telefoon Te Blokkeren
Video: Hoe verwijder je SMS spam? - SMS spammer blokkeren - SMS spam rapporteren 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat mobiele abonnees onafhankelijk ongewenste inkomende sms-berichten konden blokkeren, zorgden grote mobiele operators voor hen en creëerden ze een speciale service genaamd Oproepblokkering.

Hoe sms op je telefoon te blokkeren
Hoe sms op je telefoon te blokkeren

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van de mobiele operator MTS, kunt u de ontvangst van ongewenste sms-berichten voorkomen met behulp van de dienst Internet Assistant, die zich op de website van deze mobiele operator bevindt. Als u geen toegang tot internet kunt krijgen, gebruikt u de dienst "Mobile Assistant". Bel hiervoor 111 en volg de instructies van de autoinformer.

Stap 2

Om inkomende SMS-berichten te blokkeren, stuurt u 2119 naar 111 of vraagt u de Call Barring-service aan door een schriftelijke aanvraag te faxen naar (495) 766-00-58. Voor meer gedetailleerde informatie over het aanbieden van deze dienst, ga naar de officiële website van de mobiele operator "MTS".

Stap 3

Als abonnee van de mobiele operator "Megafon", om inkomende sms- en mms-berichten te verbieden, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de volgende combinatie: * servicecode * 111 # en de belknop. Bezoek de officiële website van de mobiele operator Megafon om de servicecode te achterhalen. Voor meer informatie over de Oproepblokkeringsservice belt u het gratis nummer 0500.

Stap 4

De mobiele operator "Beeline" zorgde ook voor de gemoedsrust van zijn abonnees. Om jezelf te beschermen tegen ongewenste berichten, stel je een ban in met een USSD-verzoek. Kies hiervoor op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 35 * 0000 # en de belknop.

Stap 5

0000 is het standaardwachtwoord van de mobiele operator "Beeline", dat u op elk moment kunt wijzigen als u dat wilt. Kies hiervoor op het toetsenbord van uw mobiele telefoon het commando: ** 03 ** oud wachtwoord * nieuw wachtwoord # en de belknop. Voor meer informatie over de Call Barring-service, bel het gratis nummer 6011 of ga naar de officiële website van de mobiele operator.

Aanbevolen: