Hoe Een Telefoon Via Internet Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon Via Internet Te Blokkeren
Hoe Een Telefoon Via Internet Te Blokkeren

Video: Hoe Een Telefoon Via Internet Te Blokkeren

Video: Hoe Een Telefoon Via Internet Te Blokkeren
Video: How to Block All Fake Calls | Block Internet Calls | Block All Spam Calls Any Mobile 2024, Mei
Anonim

Als je van plan bent je nummer een tijdje niet te gebruiken, gekoppeld aan een tarief met een maandelijks abonnement, dan kun je om geld te besparen de simkaart tijdelijk blokkeren. U kunt een nummer naar believen blokkeren door het contactcenter te bellen, het verkoopkantoor van de telefoniste te bezoeken of eenvoudige handelingen uit te voeren in de Internet Assistant. De laatste methode van blokkeren verschilt gunstig van andere doordat u deze bewerking niet alleen sneller kunt uitvoeren, maar zelfs in het buitenland.

Hoe een telefoon via internet te blokkeren
Hoe een telefoon via internet te blokkeren

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon
  • - het internet

instructies:

Stap 1

Om mobiele services via internet te kunnen beheren, gaat u eerst naar de website van uw provider en zoekt u een speciale service waarmee u services via internet kunt beheren. MTS noemt deze service "Internet Assistant", Beeline - "My Beeline", Megafon - "Service Guide".

Stap 2

Bereid uw mobiele telefoon voor om toegang te krijgen tot de dienst. Voer een eenvoudige opdracht uit vanaf uw mobiel of bel het vereiste nummer om een wachtwoord in te stellen om uw persoonlijke account in te voeren.

Stap 3

Als u een MTS-abonnee bent, kiest u * 111 * 25 # op uw telefoon en drukt u op de "Bellen"-knop of belt u het gratis nummer 1115. Stel een wachtwoord in dat uit 4-7 cijfers bestaat.

Stap 4

Van de Beeline-operator, om het wachtwoord voor uw persoonlijke account te krijgen, belt u * 110 * 9 # vanaf uw mobiel en klikt u op "Bellen". Open na een paar seconden het inkomende sms-bericht met een wachtwoord.

Stap 5

Als uw nummer wordt bediend door Megafon, voer dan het commando * 105 * 00 # in vanaf de telefoon en druk op de knop "Bellen". Open vervolgens het bericht met het wachtwoord om uw persoonlijke account in te voeren.

Stap 6

Om de internetservice in te voeren, typt u in het veld "Inloggen" uw 10-cijferige telefoonnummer. Voer in het veld "Wachtwoord" het nummer of de symbolen in die u uit het sms-bericht hebt ingesteld.

Stap 7

Nadat u uw persoonlijke account hebt ingevoerd, selecteert u in het menu dat verschijnt het item "Nummerblokkering". Selecteer in de lijst met blokkeringstypen vrijwillige blokkering en blokkeer het nummer volgens de systeemprompts.

Stap 8

Uw nummer wordt geblokkeerd totdat u de blokkering opheft. Houd er echter rekening mee dat elke operator zijn eigen maximale inactiviteitsperiode voor het nummer instelt.

Stap 9

Na deze periode kan het geblokkeerde nummer worden overgedragen aan een andere persoon voor gebruik. Lees daarom, voordat u blokkeert, de geldigheidsvoorwaarden ervan, die te vinden zijn op de website van de gewenste mobiele provider.

Aanbevolen: