Hoe De Penta-stem Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Penta-stem Aan Te Sluiten
Hoe De Penta-stem Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Penta-stem Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Penta-stem Aan Te Sluiten
Video: Vocal Center - Bubbelen 2024, Mei
Anonim

De grootste mobiele operator in Oost-Siberië, Baikalwestcom, biedt haar abonnees met het Smile-tariefplan een unieke dienst Penta.golos. Het vertegenwoordigt de mogelijkheid om minuten te verlengen voor een tariefpakket voor een bepaald maandelijks bedrag. U kunt de dienst op verschillende manieren activeren.

Hoe de Penta-stem aan te sluiten
Hoe de Penta-stem aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Bel het callcenter van het bedrijf "Baikalwestcom" en informeer de telefoniste over uw wens om verbinding te maken met de Penta.voice-service. Vermeld uw gegevens en telefoonnummer. Het systeem controleert of u het Smile-tariefpakket gebruikt en maakt verbinding, wat gratis is. U moet een bepaald bedrag op uw telefoonrekening hebben staan, dat als abonnementskosten in rekening wordt gebracht wanneer u extra minuten activeert vanuit Penta.voice. Vervolgens wordt het maandbedrag elke eerste dag van de maand in rekening gebracht.

Stap 2

Ga naar het internetsysteem van de abonneeservice "ISSA" van het bedrijf "Baikalwestcom" via de link https://issa.bwc.ru/. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de dienst en toegang te krijgen tot het persoonlijke account van de abonnee. Als u uw wachtwoord van het systeem niet weet, moet u 7172 bellen vanaf uw mobiele telefoon en de instructies van de gesproken instructies volgen.

Stap 3

U kunt ook een bericht met het gewenste wachtwoord naar 71721 sturen en wachten op de activering ervan. Stuur dan een sms met de tekst "a" naar 7172492 om de dienst te activeren. Ga naar het "CCIS"-systeem en selecteer de sectie "Aanvullende diensten", waarin u Penta.voice aansluit.

Stap 4

Stuur een sms met de letter "A" naar 71724931 om de dienst Penta.100 te activeren, naar 71724932 voor de dienst Penta.200 of naar 71724933 voor de dienst Penta.300. Bel dezelfde nummers naar de automatische abonneeservice "ACCA", die wordt verstrekt aan abonnees van het bedrijf "Baikalwestcom", en volg de gesproken instructies.

Stap 5

Gebruik de service "* Aanvraag 100 #". Kies hiervoor de combinatie * 131 * 300 # op uw telefoon en druk op de belknop. Als gevolg hiervan wordt de dienst Penta.voice.300 geactiveerd. Als u een ander servicepakket wilt activeren, geeft u in plaats van het getal 300 de bijbehorende waarde op.

Aanbevolen: