Een Abonnee Vinden Op Nummer

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Vinden Op Nummer
Een Abonnee Vinden Op Nummer

Video: Een Abonnee Vinden Op Nummer

Video: Een Abonnee Vinden Op Nummer
Video: dit maakte me aan het huilen 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons is minstens één keer in ons leven tegengekomen met de behoefte om via zijn telefoonnummer informatie over een abonnee te achterhalen. Deze behoefte kan om verschillende redenen ontstaan, vaak niet geassocieerd met kwade bedoelingen. Dus wat is de meest efficiënte en snelste manier om de benodigde informatie te achterhalen?

Een abonnee vinden op nummer
Een abonnee vinden op nummer

instructies:

Stap 1

Begin met het vinden van informatie over de abonnee door te zoeken in de databases van mobiele operators. Ondanks de illegaliteit van deze methode, is de effectiviteit ervan op een vrij hoog niveau. U kunt dergelijke databases kopen op internet, maar ook op de markten voor elektronica en huishoudelijke apparaten. Onthoud dat u bij het kopen van een database moet informeren naar de versheid van de informatie op de schijf. Controleer ook de werking van de schijf zelf, maar dit is vaak onmogelijk door het ontbreken van een computer in de buurt.

Stap 2

Als je een laptop bij je hebt, ga dan voor de truc door de verkoper om toestemming te vragen om de schijf op je computer uit te voeren en een testverzoek naar de database uit te voeren. Voer het nummer in van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent en probeer de informatie die over hem is ontvangen te onthouden. Daarna kunt u veilig weigeren een schijf te kopen, daarbij verwijzend naar de onnauwkeurigheid van de ontvangen informatie. Als deze optie niet werkt, probeer dan de verkoper niet te betalen voor de schijf met de hele database, maar slechts voor één verzoek. Met deze optie bespaart u aanzienlijk op uw budget en hoeft u niemand te misleiden. Ook is de opgegeven database gratis te downloaden op internet, als je goed kijkt. Maar in de regel zijn dit nogal verouderde versies waarin u mogelijk niet de informatie vindt waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 3

Als je niet genoeg geld hebt om een database te kopen, of je kunt er gewoon de informatie niet in vinden, probeer dan connecties te zoeken met de medewerkers van de telecomoperator van de gewenste abonnee. Ondanks de complexiteit van de methode, ontvangt u, als deze met succes wordt geïmplementeerd, volledig betrouwbare informatie uit de eerste hand en het is de moeite waard om ervoor te betalen. De vraag naar de motivatie van de gevonden kennis is aan jou. Maar bedenk dat hij, ondanks zijn officiële functie, geen geringe moeite zal moeten doen om u van de benodigde informatie te voorzien.

Aanbevolen: