Een Abonnee Vinden Op Zijn Nummer

Inhoudsopgave:

Een Abonnee Vinden Op Zijn Nummer
Een Abonnee Vinden Op Zijn Nummer

Video: Een Abonnee Vinden Op Zijn Nummer

Video: Een Abonnee Vinden Op Zijn Nummer
Video: Hoe Zeg Ik Mijn Abonnement Op? Dubline Telecom App - 2 Nummers 1 Telefoon 2024, Mei
Anonim

Een verscheidenheid aan diensten die door de grootste mobiele operators worden aangeboden, stelt een abonnee in staat om op elk moment en op elke plaats naar anderen te zoeken, waarbij alleen hun telefoonnummer bekend is. Er is niets moeilijks aan het gebruik van dergelijke diensten, u moet eerst een verzoek verzenden en vervolgens de bevestiging ervan ontvangen. Daarna komen de coördinaten van de gewenste abonnee voor u beschikbaar.

Een abonnee vinden op zijn nummer
Een abonnee vinden op zijn nummer

instructies:

Stap 1

Door het nummer van een andere abonnee te kennen, kunnen MTS-klanten zijn locatie op elk moment bepalen. Ze hoeven alleen het mobiele nummer van deze abonnee te verzenden door 6677 te bellen. Voor het gebruik van de "Locator" -service zal de operator ongeveer 10 of 15 roebel van de rekening opnemen (het bedrag hangt af van welk tariefplan u gebruikt).

Stap 2

Abonnees van de Beeline-operator hebben twee nummers om de juiste persoon te vinden. U kunt het eerste nummer 06849924 bellen, en een sms sturen met de letter "L" naar het tweede nummer 684. De kosten voor het verzenden van elk verzoek bedragen bijna twee roebel (alles hangt opnieuw af van uw tarief).

Stap 3

Gebruikers van het Megafon-netwerk kunnen kiezen uit verschillende diensten, met behulp waarvan ze de locatie van een andere abonnee kunnen bepalen. U kunt bijvoorbeeld de officiële website van de operator locator.megafon.ru bezoeken (zowel vanaf een computer als vanaf een telefoon) en informatie over de locatie ontvangen samen met een kaart waarop u de exacte coördinaten ziet. Er is ook een optie om het USSD-commando * 148 * abonneenummer # te sturen (het nummer moet worden aangegeven via +7) of bel 0888. Zodra de Megafon-operator uw aanvraag ontvangt en verwerkt, stuurt deze de gewenste abonnee een bericht waarin staat dat u zijn zoekopdracht bent (uw telefoonnummer wordt aangegeven). Deze abonnee zal uw verzoek moeten accepteren of afwijzen. Voor acceptatie moet u een sms met uw nummer sturen naar nummer 000888. De kosten voor het verzenden van een aanvraag bedragen 5 roebel. De keuze aan services in Megafon is hier niet toe beperkt. Er is een speciale service voor ouders en hun kinderen, maar om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u een gebruiker zijn van het Ring-Ding- of Smeshariki-tariefplan. Gedetailleerde informatie over de service en de kosten ervan kan worden verkregen op de officiële website van de exploitant.

Aanbevolen: