Hoe Een Telefoonnummer Te Berekenen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoonnummer Te Berekenen
Hoe Een Telefoonnummer Te Berekenen

Video: Hoe Een Telefoonnummer Te Berekenen

Video: Hoe Een Telefoonnummer Te Berekenen
Video: Welke geheimen verbergt je telefoonnummer? Wat betekenen de cijfers? 2024, April
Anonim

Veel abonnees zijn herhaaldelijk geconfronteerd met het probleem van het bepalen van het nummer van een inkomende oproep, verborgen door de anti-identificatiedienst. Indien nodig zijn dergelijke oproepen tegenwoordig vrij eenvoudig te identificeren, hiervoor moet u bepaalde acties uitvoeren.

Een telefoonnummer berekenen
Een telefoonnummer berekenen

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon regelmatig nummeronderdrukkingsoproepen ontvangt (verborgen telefoonnummer van de beller), kunt u op elk moment de informatie ontvangen waarin u geïnteresseerd bent over dergelijke oproepen. Elke mobiele operator biedt abonnees een dienst aan als call detailing. Sommige operators kunnen deze op afstand verstrekken (via sms), andere leveren deze op hun beurt alleen wanneer de eigenaar van de telefoon rechtstreeks contact opneemt met het kantoor. Wat moet u doen om verborgen nummers van inkomende oproepen te achterhalen? Laten we beide gevallen in meer detail bekijken.

Stap 2

Laten we het eerst hebben over uw bezoek aan het kantoor van de telefoniste. In zo'n situatie moet u uw paspoort meenemen, evenals een roomserviceovereenkomst (indien mogelijk). Houd er rekening mee dat u, om details op uw telefoon te ontvangen, de eigenaar moet zijn van een simkaart (dat wil zeggen dat het nummer op uw naam moet staan). Eenmaal op het kantoor van uw mobiele operator, vraagt u de manager om een gedetailleerd gesprek te voeren. U moet voor de service betalen (meestal bedragen de kosten niet meer dan 100 roebel). Na vijf minuten krijgt u een afdruk van de nummers van alle oproepen voor de door u aangegeven periode.

Stap 3

Als uw provider de mogelijkheid biedt om gesprekken op afstand te detailleren, moet u deze stappen volgen. Bel de ondersteuningsdienst van de telefoniste (Call Center) en vraag hen om gedetailleerde oproepen voor u te maken. De service wordt ook betaald (de kosten worden van uw saldo afgetrokken). Het nadeel van deze methode is dat u alleen informatie krijgt over de laatste tien oproepen. Het rapport komt in de vorm van sms.

Aanbevolen: