Hoe Een Camcorder Te Lokaliseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Camcorder Te Lokaliseren?
Hoe Een Camcorder Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Camcorder Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Camcorder Te Lokaliseren?
Video: How To Fix Camera Missing in Device Manager on Windows 10 Problem 2024, Mei
Anonim

Het is vrij moeilijk om verborgen videobewakingscamera's te vinden, vooral nu de trackingtechnologie met de ontwikkeling van draadloze datatransmissietechnologieën grote vooruitgang heeft geboekt.

Hoe een camcorder te lokaliseren?
Hoe een camcorder te lokaliseren?

Noodzakelijk

  • - veldindicator;
  • - laserzender;
  • - stralingsklem.

instructies:

Stap 1

Gebruik de speciale veldindicator om te zien of er informatie vanaf uw locatie wordt verzonden. Dit geldt met name op het moment dat draadloze technologieën voor bijna elk apparaat beschikbaar zijn gekomen. Zet hem gewoon aan en beweeg langzaam rond de omtrek van de kamer, wachtend tot de indicator de signaalbron detecteert. Ze kunnen worden gekocht in speciale elektrische winkels in uw stad, maar ook worden besteld in verschillende online winkels. Als u over bepaalde vaardigheden op het gebied van radiotechniek beschikt, kunt u het ook zelf samenstellen door een diagram te zoeken op thematische forums en sites op internet.

Stap 2

Gebruik verschillende optische apparaten die laserstralen uitzenden. Dit is geen volledig betrouwbare methode, omdat er al camera's zijn met ingebouwde optica die deze weerspiegelen, maar niet alle modellen videobewakingsapparatuur zijn ermee uitgerust. Richt de straal gewoon op de potentiële locatie van de verborgen camera en bekijk de reflectie van de straal vanaf het lichtgevoelige deel van de tracker.

Stap 3

Schaf ook een speciaal apparaat aan dat elektromagnetische straling detecteert. Deze zijn online te bestellen. Dit is een van de zekerste manieren, gebaseerd op het feit dat elk apparaat, inclusief CCTV-camera's, een bepaalde elektromagnetische straling uitzendt.

Stap 4

Let bij het kopen op de hoge gevoeligheid van de clip, aangezien veel moderne modellen van trackingtechnologie al rekening kunnen houden met deze omissie en speciale technologieën gebruiken om deze te onderdrukken of te absorberen.

Stap 5

Voer een grondige doorzoeking van het gebied uit, met bijzondere aandacht voor meubels, planken, muurverbindingen en andere mogelijke locaties voor verborgen bewakingsapparatuur. Probeer te onthouden of de kamer beschikbaar was voor iemand anders dan u.

Aanbevolen: