Een Samsung-telefoon Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen

Inhoudsopgave:

Een Samsung-telefoon Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen
Een Samsung-telefoon Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen

Video: Een Samsung-telefoon Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen

Video: Een Samsung-telefoon Terugzetten Naar De Fabrieksinstellingen
Video: Samsung Factory Data Reset Tutorial 2024, Mei
Anonim

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet, worden de wijzigingen die tijdens de volledige gebruiksduur van de telefoon zijn aangebracht, teruggedraaid. Houd er rekening mee dat hierdoor sommige gegevens worden verwijderd, zoals vermeldingen in het oproeplogboek, contacten, geïnstalleerde programma's, maar de vermeldingen op de microSD-kaart (foto's, muziekbestanden, enz.) Daarom is het vóór de bewerking noodzakelijk om een back-up (back-up) van de gegevens op de telefoon op te slaan.

Een Samsung-telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen
Een Samsung-telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen

instructies:

Stap 1

Maak een back-up. De snelste manier om dit te doen, is door uw telefoon op uw computer aan te sluiten en de gegevens erop te synchroniseren met uw account op de Google-, Microsoft My Phone- of Exchange ActiveSync-websites. U kunt uw gegevens ook opslaan in Outlook via ActiveSync. Een andere methode is om Spb Backup, Pim Backup of Sprite Backup te gebruiken om gegevens op te slaan.

Stap 2

Gebruik het telefoonmenu om terug te keren naar de fabrieksinstellingen. Druk achtereenvolgens op de volgende knoppen: "Menu", "Instellingen", "Privacy", "Reset naar fabrieksinstellingen", "Reset telefooninstellingen", "Alles wissen". Als u de telefooncode moet invoeren, moet u deze in de gebruikershandleiding opnemen. Het systeem draait de wijzigingen vervolgens terug en start opnieuw op.

Stap 3

De tweede methode, waarmee u de fabrieksinstellingen kunt herstellen, wordt uitgevoerd met behulp van de telefoonknoppen. Schakel de telefoon uit en druk tegelijkertijd op twee knoppen: de beltoets en de verbreektoets. Houd ze ingedrukt, druk op de aan/uit-toets en houd alle drie de knoppen ingedrukt totdat een venster verschijnt met de vraag "Alles terugzetten naar fabrieksinstellingen?". Druk op de beltoets om te accepteren of op de verbreektoets om te annuleren.

Stap 4

De volgende methode wordt uitgevoerd vanuit het herstelmenu. Om dit menu te openen, zet u uw telefoon uit en drukt u tegelijkertijd op de knop "Volume omhoog" en de "Home"-knop (de middelste knop onder het scherm) en vervolgens - op de aan / uit-toets. Nadat u het herstelmenu hebt geopend, selecteert u gegevens wissen / fabrieksinstellingen herstellen en drukt u vervolgens op enter (dat wil zeggen de beltoets). De modus wanneer u in het herstelmenu werkt, moet met drie knoppen zijn.

Stap 5

Een andere manier om de fabrieksinstellingen te herstellen, is met een servicecode. De servicecode zelf is te vinden op https://vsekodi.ru/index.php/samsung. Hiermee worden alle instellingen gereset, zelfs de interne geheugenkaart gewist, dus gebruik deze methode met de nodige voorzichtigheid.

Stap 6

Na het voltooien van de bewerking kunt u de gegevens van de back-up herstellen en de telefoon naar wens configureren. Welke methode u ook kiest, onthoud dat het resetten van uw telefoon naar de fabrieksinstellingen een gevaarlijke operatie is die kan leiden tot gegevensverlies of zelfs schade aan uw telefoon, dus gebruik het alleen in speciale gevallen.

Aanbevolen: