Hoe De Nokia 5800 Terug Te Zetten Naar De Fabrieksinstellingen

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 5800 Terug Te Zetten Naar De Fabrieksinstellingen
Hoe De Nokia 5800 Terug Te Zetten Naar De Fabrieksinstellingen

Video: Hoe De Nokia 5800 Terug Te Zetten Naar De Fabrieksinstellingen

Video: Hoe De Nokia 5800 Terug Te Zetten Naar De Fabrieksinstellingen
Video: How to Factory reset Nokia 5800 XpressMusic 2024, April
Anonim

Nokia mobiele telefoons staan bekend om hun betrouwbaarheid. Maar zelfs de beste techniek faalt soms. Als de Nokia 5800 spontaan opnieuw opstart, vaak vastloopt of plotseling het scherm niet meer reageert op het drukken, is het goed mogelijk dat de gebruiker een zachte reset moet uitvoeren. En in de meest kritieke gevallen moet u alle telefooninstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Hoe de Nokia 5800 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen
Hoe de Nokia 5800 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Het is nodig

  • - technische digitale codes van Nokia 5800;
  • - Nokia PC Suite-software;
  • - USB-kabel en computer.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je een back-up van je telefoon hebt gemaakt voordat je alle aangepaste fabrieksinstellingen op je Nokia 5800-telefoon terugzet. Alle belangrijke gegevens moeten op uw computer worden opgeslagen. Als het pakket de software-cd niet bevatte, moet u online gaan en Nokia PC Suite downloaden. In dit geval moet u op de versie van dit programma letten. Het is beter om de laatste wijziging te downloaden, want alleen in dit geval kunt u er zeker van zijn dat de telefoon correct wordt gedetecteerd door het geïnstalleerde programma en dat de gegevensuitwisseling tussen de computer en het apparaat in de normale modus plaatsvindt.

Stap 2

Verwijder de externe micro SD-kaart voordat u een fabrieksherstel op uw telefoon uitvoert. Dit is optioneel. Desalniettemin besteden veel experts aandacht aan de problemen die optreden na een fabrieksreset met betrekking tot het formatteren van een externe geheugenkaart. In sommige gevallen werd de kaart niet herkend door de telefoon en computer. Daarom was het voor het verdere gebruik noodzakelijk om de micro SD te formatteren via een speciale kaartlezer, waardoor alle gebruikersgegevens verloren gingen.

Stap 3

Laad de batterij van het apparaat onmiddellijk op voordat u een fabrieksreset uitvoert. Elke storing in de stroomvoorziening bij het opnieuw opstarten van de telefoon zal leiden tot een verplicht bezoek aan het servicecentrum.

Stap 4

Zet je telefoon terug naar de fabrieksinstellingen met een speciale code. Kies * # 7370 # en ga akkoord met het formatteringsverzoek van de telefoon. Wacht tot de herstelprocedure is voltooid. Soms vraagt de Nokia 5800 om een bevestigingscode om de transactie te bevestigen. Als deze code niet eerder speciaal door de gebruiker is gewijzigd, moet u standaard een combinatie van nummers 12345 kiezen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat er nog twee manieren zijn om uw Nokia-smartphone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. De eerste omvat actie via het menu van het apparaat en wordt zachte reset of "zachte reset" genoemd. Druk op "Menu", selecteer vervolgens "Opties", "Telefoonbeheer", "Oorspronkelijke instellingen". De instellingen worden in dit geval "zachtjes" gereset, dat wil zeggen dat de gebruikersgegevens niet worden beïnvloed. Vaak zijn het echter aangepaste instellingen die systeemstoringen veroorzaken. Dit betekent dat het probleem niet wordt opgelost, zelfs niet na het herstellen van de oorspronkelijke instellingen van het apparaat.

Aanbevolen: