Fabrieksinstellingen Configureren

Inhoudsopgave:

Fabrieksinstellingen Configureren
Fabrieksinstellingen Configureren

Video: Fabrieksinstellingen Configureren

Video: Fabrieksinstellingen Configureren
Video: fabrieksinstellingen herstellen 2024, Mei
Anonim

Moderne technologische apparaten zitten vol met allerlei functies, instellingen en kenmerken, waarvan de meeste de gebruiker naar eigen inzicht kan veranderen. Hierdoor komt het soms voor dat aanpassingen en veranderingen de apparatuur onbruikbaar maken. Om dit probleem op te lossen, moet u de fabrieksinstellingen configureren.

Fabrieksinstellingen configureren
Fabrieksinstellingen configureren

instructies:

Stap 1

Eerste optie:

Ga naar het telefoonmenu en selecteer het gedeelte "Instellingen". De meeste modellen hebben helemaal onderaan een knop "Instellingen resetten". Door erop te klikken, zet u alle apparaatinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen. Als dit commando afwezig is, lees dan de instructies voor de telefoon, die de nodige combinaties moeten aangeven om terug te keren naar de oorspronkelijke staat.

Stap 2

Tweede optie:

Bovendien kunt u de batterij eenvoudig uit het ingeschakelde apparaat trekken en na enkele minuten weer terugplaatsen. Hiermee wordt het systeem gereset. Deze methode wordt echter niet aanbevolen omdat deze de batterij kan beschadigen.

Stap 3

Derde optie:

Download en installeer de nieuwste iTunes-toepassing op uw pc, waarmee u uw iPod kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. Sluit uw apparaat aan op uw computer en voer het programma uit. Klik op de knop Bladeren in het deelvenster Bron en selecteer uw apparaat. Klik op de knop "Herstellen" en volg de instructies in de applicatie. Nadat het venster "iTunes Setup Assistant" verschijnt, moet u de naam en het model van uw iPod opgeven en de synchronisatie-instellingen configureren die zijn gemaakt toen het apparaat voor het eerst werd aangesloten.

Stap 4

Vierde optie:

Neem de schijf met fabrieksinstellingen die bij uw pc werd verkocht. Bewaar de benodigde documenten en bestanden op een apart medium. Plaats de schijf in uw pc en bevestig dat u de instellingen wilt herstellen. Nadat het proces is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Er verschijnt een donker scherm, druk op de F1-toets en selecteer "Fabrieksinstellingen herstellen". U kunt deze bewerking ook in het BIOS uitvoeren door de parameters opnieuw in te stellen.

Stap 5

Vijfde optie:

Bekijk de instructies die bij uw laptop zijn geleverd. Afhankelijk van het model is er een bepaalde toetsencombinatie, bij indrukken wordt het systeem teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Houd er rekening mee dat persoonlijke documenten ook op nul worden gezet, dus u moet ze eerst op een apart medium opslaan.

Aanbevolen: