Fabrieksinstellingen Herstellen In Samsung

Inhoudsopgave:

Fabrieksinstellingen Herstellen In Samsung
Fabrieksinstellingen Herstellen In Samsung

Video: Fabrieksinstellingen Herstellen In Samsung

Video: Fabrieksinstellingen Herstellen In Samsung
Video: Je Android-smartphone resetten: zo doe je dat 2024, April
Anonim

Het resetten van uw telefoon naar de fabrieksinstellingen betekent altijd het terugdraaien van de wijzigingen die u tijdens het gebruik van dit apparaat hebt gemaakt, op voorwaarde dat gebruikersgegevens worden opgeslagen.

Fabrieksinstellingen herstellen in Samsung
Fabrieksinstellingen herstellen in Samsung

Noodzakelijk

telefoondocumentatie

instructies:

Stap 1

Ontdek uw telefoonblokkeringscode. U kunt het zien in de instructies die bij het apparaat zijn geleverd, of, als u het tijdens het gebruik hebt gewijzigd, moet u het onthouden. Open het menu met telefooninstellingen en ga naar het item "Instellingen resetten", dat zich meestal helemaal onderaan bevindt.

Stap 2

Bevestig in het venster dat verschijnt dat je het apparaat terug wilt zetten naar de fabrieksinstellingen en voer de telefooncode in. Wacht terwijl het systeem terugkeert naar de oorspronkelijke instellingen. Houd er rekening mee dat in dit geval alleen de instellingen worden gereset; deze actie heeft geen invloed op de gegevens in het geheugen of de contacten in de telefoon.

Stap 3

Als u de instellingen in uw Samsung-smartphone wilt resetten, gaat u naar het menu systeembeheer en selecteert u het item algemene instellingen. Het is ook toegankelijk via het instellingenmenu van het bedieningspaneel van het mobiele apparaat. Selecteer de optie om de fabrieksinstellingen op uw telefoon te herstellen en voer vervolgens de telefooncode in om de bewerking te bevestigen. Wacht terwijl het systeem de wijzigingen terugdraait.

Stap 4

Gebruik een speciale servicecode om terug te keren naar de oorspronkelijke instellingen. Gewoonlijk wordt # 98a * cd0a7da9 # gebruikt, maar het is het beste om de codes voor uw model te controleren op een van de volgende bronnen: https://sviazist.nnov.ru/modules/myarticles/topics.php?op=listarticles&topic_id=11, https:// vsekodi.ru/index.php/samsung, https://gsmnet.ru/kodi/kodsams.htm. Gebruik codes niet te vaak en onnodig. Omdat u gegevens kunt verliezen of uw mobiele apparaat kunt beschadigen.

Stap 5

Gebruik het hulpprogramma Samsung Connect om u te helpen uw Samsung-telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Je kunt het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar https://www.samsung.com/ru/, of door een verzoek in te vullen via de zoekmachine in je browser.

Aanbevolen: