Technologische Resultaten Van De Week (18.01-24.01)

Inhoudsopgave:

Technologische Resultaten Van De Week (18.01-24.01)
Technologische Resultaten Van De Week (18.01-24.01)

Video: Technologische Resultaten Van De Week (18.01-24.01)

Video: Technologische Resultaten Van De Week (18.01-24.01)
Video: Results Portal Training Video 2024, Mei
Anonim

De terugkeer van Google-services naar Honor-smartphones, het Asus-vlaggenschip met twee schermen en nog veel meer is te zien in onze technische samenvatting van de afgelopen week. Gaan!

Technologische resultaten van de week (18.01-24.01)
Technologische resultaten van de week (18.01-24.01)

Google-services keren terug naar Honor-smartphones

Google-services en -applicaties kunnen binnenkort terugkeren naar de smartphones van het merk.

Afbeelding
Afbeelding

Honor was lange tijd een dochteronderneming van Huawei, maar is eind 2020 afgesplitst en een volledig zelfstandig bedrijf geworden. In het licht van de Amerikaanse sancties tegen Huawei heeft Honor geprofiteerd van de scheiding.

Volgens Kommersant zullen de smartphones die Honor uitbrengt na de splitsing van Huawei geen AppGallery meer hebben. Eerdere Honor-smartphones behouden de AppGallery. Honor V40 wordt naar verwachting het eerste vlaggenschip van het onafhankelijke Honor.

Vivo begint applicaties te accepteren voor de vlaggenschip-smartphone X60 Pro + 5G met een Snapdragon 888-chip

Het Chinese bedrijf Vivo heeft officiële afbeeldingen vrijgegeven van de vlaggenschip-smartphone X60 Pro + 5G en kondigde de start aan met het accepteren van pre-orders voor dit krachtige apparaat. De officiële presentatie van de noviteit zal in de nabije toekomst plaatsvinden.

Afbeelding
Afbeelding

De smartphone wordt op de afbeeldingen weergegeven in twee kleuren - grijs en oranje. Er zijn versies met 8 en 12 GB RAM te bestellen, uitgerust met een flashdrive met een capaciteit van respectievelijk 128 en 256 GB.

De Vivo-website zegt dat de X60 Pro + 5G is gebaseerd op een Qualcomm Snapdragon 888-processor met een Adreno 660 grafische versneller en een 5G-modem. Het gerucht gaat dat het een 6,56-inch AMOLED FHD + -scherm is met een verversingssnelheid van 120 Hz.

Er was een video van het werkende Asus-vlaggenschip met twee schermen

De eerste video verscheen op het netwerk, waarin we de volgende gaming-smartphone van de Asus ROG Phone-lijn te zien krijgen.

Afbeelding
Afbeelding

Zoals gisteren aangekondigd, moet het uitkomen onder de naam Asus ROG Phone 5, wat wordt bevestigd door het nummer 5 op de achterkant.

De video bevestigt wat niet meteen duidelijk was uit de eerste foto: de Asus ROG Phone 5 smartphone zal worden uitgerust met een tweede display, dat zich op het achterpaneel bevindt. Het wordt gebruikt om informatie over inkomende oproepen en verschillende meldingen weer te geven.

Windows 10X lanceert nieuw besturingssysteem op Surface Pro

Microsoft ontwikkelt het besturingssysteem Windows 10X, dat wordt geoptimaliseerd voor moderne apparaten, met behoud van de meeste mogelijkheden van Windows 10.

In deze video ziet u de Windows 10X-interface en verschillende functies van het besturingssysteem. De ontwikkelaar toonde een startmenu, een scherm om snel te schakelen tussen applicaties, systeeminstellingen en verschillende ingebouwde applicaties. Op basis van deze video behoudt Windows 10X veel van het ontwerp van Windows 10X, maar de manier waarop de gebruiker met de interface omgaat, is veranderd.

Microsoft zal naar verwachting Windows 10X in de tweede helft van 2021 uitbrengen. Begin 2022 zouden de eerste tablets, laptops en hybride toestellen met dit besturingssysteem in de verkoop moeten verschijnen.

Het einde van het Samsung Galaxy Note-tijdperk

De Galaxy Note-lijn is begraven en de nieuwste Galaxy Note-smartphone is vorig jaar gelanceerd.

Afbeelding
Afbeelding

Vorig jaar deden geruchten de ronde dat Samsung de Galaxy Note-lijn zou dumpen te midden van het nieuws dat de Galaxy S-serie S Pen-ondersteuning zou krijgen. En hoewel een Samsung-woordvoerder in december tegen de pers zei dat de Galaxy Note-serie in 2021 doorgaat, zijn er berichten opgedoken dat dit niet het geval is.

Een bekende netizen onder de bijnaam Ice Universe, die vaak exclusieve informatie deelt over nieuwe producten in de mobiele industrie, bevestigde een paar uur geleden dat de Galaxy Note-lijn begraven was en dat de laatste Galaxy Note-smartphone vorig jaar werd uitgebracht.

Het vlaggenschip Huawei krijgt een 8-inch scherm. Huawei Mate X2 vrijgegeven

Vorig jaar kwam de Huawei Mate Xs op de markt en dit jaar zal Huawei een nieuwe smartphone met opvouwbaar scherm lanceren, de Huawei Mate X2.

Afbeelding
Afbeelding

Onlangs is een smartphone met modelnummer Huawei TET-AN10 gecertificeerd door de TENAA-regulator in China. Bronnen zijn ervan overtuigd dat de Huawei Mate X2 zich onder dit modelnummer verbergt.

TENAA bevestigt dat de telefoon twee schermen heeft, waaronder een 8,01 "opvouwbaar hoofdscherm en een extern 6,56"-scherm.

Het 8,01-inch hoofdscherm heeft een resolutie van 2480 x 2200 pixels, het zal in de behuizing worden gevouwen (zoals de Galaxy Fold), terwijl de buitenkant een secundair scherm heeft met een resolutie van 2700 x 1160 pixels. Deze displays zijn vervaardigd door Samsung en BOE.

Aanbevolen: