Printer Afdrukken Instellen

Inhoudsopgave:

Printer Afdrukken Instellen
Printer Afdrukken Instellen

Video: Printer Afdrukken Instellen

Video: Printer Afdrukken Instellen
Video: V&A Hoe installeer ik een WiFi printer 2024, April
Anonim

Doorgaans zijn de standaard afdrukinstellingen die standaard worden geleverd wanneer de printer is aangesloten, voldoende om met de printer te werken. Het kan echter nodig zijn om de instellingen te wijzigen. U kunt het afdrukken van de printer aanpassen door het juiste item te selecteren in de instellingen van uw computer. De voorgestelde instellingen voor verschillende printers kunnen zeer verschillende items hebben, maar desalniettemin is het algemene schema van afdrukaanpassingen standaard van aard.

Printer afdrukken instellen
Printer afdrukken instellen

instructies:

Stap 1

Klik op het "Start -" Configuratiescherm.

Stap 2

Selecteer Printers en andere hardware in de map die wordt geopend.

Stap 3

Selecteer "Printers en faxapparaten" uit de voorgestelde pictogrammen in de geopende map.

Stap 4

Eenmaal geopend, ziet u alle printers en andere afdrukapparaten op uw computer. Selecteer degene die u wilt configureren.

Stap 5

Het afdruktaakvenster wordt aan de linkerkant van het venster geopend. Selecteer 'Afdrukinstellingen configureren'.

Stap 6

Er wordt een dialoogvenster geopend. Het ziet er voor verschillende printers anders uit, maar de standaardstartsuggesties zijn waarschijnlijk de oriëntatie-instelling. Selecteer degene die je wilt op het tabblad "Locatie".

Stap 7

Ook uit de lijst Pagina's per vel kunt u het vereiste aantal pagina's selecteren dat op één vel papier wordt afgedrukt.

Stap 8

U kunt de volgorde van de afdrukrichting wijzigen in Paginavolgorde. Vink het vakje aan naast Begin tot eind of Einde tot begin. De keuze van de volgorde zal helpen om het gemak van het samenstellen van documenten met meerdere pagina's te vergemakkelijken.

Stap 9

Op het tabblad “Papier / Kwaliteit” kunt u de afdrukkwaliteit voor een bepaalde papiersoort selecteren. Het afdrukkwaliteitsniveau is afhankelijk van het aantal dots per inch. Hierbij kunnen zowel aantallen als opties voor kwaliteitsniveaus worden gebruikt: laag, gemiddeld, hoog. Hier kunt u ook de papierbron selecteren in de lijst Selecteer lade.

Stap 10

Als er opties zijn, selecteert u het type papier dat u gebruikt.

Stap 11

Hier kunt u ook de afdrukmodus selecteren (zwart-wit of kleur) als de printer kleurendruk heeft.

Stap 12

Voor andere, meer complexe, instellingen kunt u de optie Geavanceerd. Alle mogelijke afdrukinstellingen kunnen hier worden gewijzigd. Deze functie wordt doorgaans niet gebruikt om printerafdrukken te configureren voor standaarddocumenten.

Aanbevolen: