Een IPhone Opladen Zonder Oplader Bij De Hand

Een IPhone Opladen Zonder Oplader Bij De Hand
Een IPhone Opladen Zonder Oplader Bij De Hand

Video: Een IPhone Opladen Zonder Oplader Bij De Hand

Video: Een IPhone Opladen Zonder Oplader Bij De Hand
Video: iPhone 12 komt ZONDER oplader! Schande... of SLIM? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het erg moeilijk om te doen zonder moderne gadgets. Het komt vaak voor dat u op zakenreis bent en thuis vergeet op te laden. Daarom is het de moeite waard om te weten hoe u uw iPhone kunt opladen zonder een oplader bij de hand te hebben.

Hoe de iPhone op te laden zonder op te laden
Hoe de iPhone op te laden zonder op te laden

De gemakkelijkste manier is natuurlijk om een oplader van een vriend te lenen of naar het dichtstbijzijnde Apple-servicecentrum te gaan. Maar soms is er geen manier om het te doen! Daarom is de volgende even gemakkelijke manier om uw smartphone op te laden via de USB-poort. Als je een oplaadkabel en een laptop bij de hand hebt, is dit eenvoudig! Sluit de draad aan op de USB-connector en dat is alles - wacht tot de iPhone-batterij is opgeladen!

Overweeg alternatieve stroombronnen, want een USB-kabel met een laptop is misschien ook niet bij de hand. U kunt een externe batterij gebruiken. Er is nu een enorme selectie draagbare schijven op de markt, die aan populariteit winnen! Dit ogenschijnlijk kleine doosje kan een smartphone veel energie geven! Dit apparaat is geselecteerd op basis van de capaciteitsreserve (aangegeven in de mAh-waarde), ontwerp, extra functies. Vaak is een draagbare batterij uitgerust met een zaklamp, wat ook niet overbodig zal zijn. U hoeft alleen het accessoire op het snoer aan te sluiten, druk op "aanzetten". Trouwens, je kunt zo'n batterij tegen een redelijke prijs kopen - van 500 roebel tot 5000.

In online winkels en niet alleen kun je een batterij kopen die op een zonnepaneel werkt. Het ziet eruit als een gewone batterij, alleen moet hij in direct zonlicht worden geplaatst - dan kun je je iPhone zonder problemen opladen!

Of u kunt uw iPhone door vuur opladen. Ja, er is zo'n ongewoon apparaat. Zijn taak is om warmte om te zetten in elektrische energie. Je moet speciale vuurpotten op het vuur leggen, er een kabel op aansluiten, een kabel op de telefoon. Dat is het - wacht, de iPhone is begonnen met opladen! Deze oplaadmethode is populair bij mensen die graag lange wandelingen maken. Reeds in de natuur zul je zeker niet nog een kans hebben om je iPhone op te laden!

Aanbevolen: